sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Yllättävä käänne

No niin! Kevyt ja pikainen päivitys Oopperatoverin takia. Valtaosa teistä (tai siis kommentoivat yksilöt) pitää Oopperatoveria mielipuolena ja kehottaa minua laittamaan ripeästi lenkkaria toisen eteen. Kuntoilu sinällään tietenkin olisi hyvä harrastus mutta tästä ei nyt taida olla kyse.

Yöllä kun olin jo nukkumassa, olin saanut tekstiviestin Maturelta. Tekstiviestin sisältö oli kutakuinkin seuraava:

”Täällä kantakapakassa hauska tilanne. Oopperatoveri kauppaa sua meidän duunin yhdelle sinkulle. Vähänkö mua naurattaa.”

NO NIIN! Mitäs sanotte tästä?!? Taisi nyt mennä oletukset hivenen fiduralleen sitten kumminkin. Olen huojentunut kuin sisilisko hännän painosta vapautuneena. Kyllä elämä on ihmeellistä.

Nyt on aika syödä pakastimesta illalla sulamaan otettua ylläriruokaa. Tai siis en muista mitä siellä on. Elän veitsenterällä.

5 kommenttia:

 1. Siis mitä. Väitätkö sä, ettei tästä tuukkaan mitään ylivertaisen karmivaa jännitysnäytelmää? Kansa vaatii kauhuja, anna sitä niille.

  Mä ainakin kieltäydyn uskomasta, että Oopperatoveri olis täyspäinen. Se ei vaan käy. Tässä on varmasti kyse jonkinlaisesta taktisesta vedosta, että ko. hlö on huomannu sun nyt säikähtäneen, ja veti siks tollasen "emminäolekiinnostunut, otasääse"-kortin ja tekipä sen vielä tahallaan tämän Maturen läsnäollessa, koska tiesi sen kertovan siitä sulle. Näin se saa sut relaan ja edelleen seurassaan tiesminne, ja saa uuden tilaisuuden vakuuttaa sut siitä, että hän ilman muuta on sun elämän nainen. Äläkä selitä, ettei nää kaks naishenkilöä tiedä, mitä kenelläkin on ollut meneillään, koska kyllä ne tietää. Jostakin, eeeh, jotenkin. Nih.

  Koska onhan totuus tarua ihmeellisempää, niinkuin olemme aiemminkin saaneet huomata.

  VastaaPoista
 2. Eihän se nyt voi noin olla C. Eihän. Eihän? Eihän eihän eihän.

  VastaaPoista
 3. Miero sä et vaan ymmärrä miten kierosti naismieli toimii. You are doomed, muahhahahahaaaa!

  VastaaPoista
 4. On se. Olen pahoillani. Jos maksat mulle vähän suojelurahaa, otan sut kyllä varjelukseeni.

  VastaaPoista
 5. Mä meinasin NIIN kirjottaa saman kun capricious!!! :D :D

  Siis noin se todellakin, niin todellakin on. Mutta, jos tilanne on noin, se kyllä tarkoittaa, ettei siitä ole sulle enää haittaa: se on huomannut ettei sua kiinnosta, eikä aio sua asian tiimoilta ahdistella. Ainakaa, jos et jotenkin rohkaise. ¨

  Hmm, tein muuten kerran itse vuosia sitten noin peittääkseni kiinnostukseni erääseen mieshenkilöön pienissä piireissä, syystä mitä vittua, miksi, ei voi muistaa. Myöhemmin kävi ilmi, että ko. mies kyllä olisi ollut minusta kiinnostunut, mutta menin kauppaamaan sen frendille, ja kaupat tuli. Ovat muuten nyt naimisissa:( No ei se mikään elämän rakkaus ollutkaan, mutta silti. Kiero, mutta tyhmä.

  -Panu-

  VastaaPoista