torstai 1. tammikuuta 2009

Kyllä se rehentelee sittenkin.

Tuossa ne nukkuvat, koira ja uusin treffiseuralaiseni tässä M. Laineen surkuhupaisassa saagassa. On taas aika keksiä joku koodinimi. Minulla ei ole ideoita.

Treffit menivät hyvin, istuimme Loosessa miltei kolme tuntia ja saatoin kutsua hänet viettämään kanssani vuoden vaihtumista. Joskus ne kemiat vain natsaavat hyvin yhteen. Tai taas. No kumminkin, aattona oli töitä ihan normaalisti ja kävin työterveydessä antamassa verikokeen ja nieluviljelyn (miten jotkut mimmit voivat oikeasti deep throatata?) ja pääsin iltapäivällä viikon mittaiselle lomalleni. Juuri ennen kotiinpääsyä, sain ystävältäni viestin jossa hän joutui valitettavasti perumaan perinteisen uuden vuoden vastaanottonsa poikansa jouduttua sairaalaan. No minkäs teet?

M. Laine teki näin. Kutsui treffiseuralaisen (nyt se nimi jooko?), käytetään vaikka lyhennettä J, tämän koiran ja J:n pari kaveria luokseen. Tiesin nopeasti ihmisten saapumisen jälkeen illan olevan hauska, kyllähän jokainen osannee arvostaa sanoja ”Meitä on tässä siis kolme naista ja yksi mies, kaikki sinkkuja. Tästähän tulee hyvä foursome.” Ei tarvinnut siis turhaan jännittää seuran huumorintajua. Ja hauskaa meillä olikin. Muutama kuohuviinipullo tyhjeni keskusteluvolyymin noustessa vähitellen, musiikin soidessa ja ulkoilmassa räjähteiden tehdessä työtään eli räjähdellessä.

Vuoden vaihtuminen todettiin kadulla ja tehtiin asioita joista en tässä voi sanoa mitään. Olen itsestäni vähän yllättynyt. Mutta siis, juhlat jatkuivat ja vähitellen vieraat alkoivat siirtyä omiin paikkoihinsa, paitsi J. ja koiransa. Viihdytimme toisiamme käsittääkseni noin puoleen viiteen ja voin nyt näin rehentelemättä sanoa, kyllä se tatsi on edelleen tallella. Siitä kertovat kohonnut hengityksensä ja tärisevä keho. Osaisinpa käyttää käsiäni yhtä hyvin myös keittiössä.

Aamupäivällä heräsimme ja hän lähti kotiinsa käymään. Tulivat takaisin, kävimme Makuunissa hakemassa elokuvan ja tuossa ne nyt nukkuvat, musiikki soi hiljaa taustalla ja valot ovat himmeät. Pöydillä lojuu tyhjiä pulloja ja tölkkejä, irtokarkkipusseja, pari puoleen väliin koluttua dippiä, pari sipsipussia. Huominen arki on varmasti kova isku vasten kasvoja.

2 kommenttia:

  1. oi. kaunista. haistan ihastuksen. ja seksin, voi saatana sentään. MULLEKIN!!!

    (ps. kyllä jotkut pojatkin deepthroattaa.)

    VastaaPoista
  2. mä antaisin koodinimeksi "douppi", niinkun siitä koirasta ja ilmeisestä hienoudesta ihmisenä.

    musta juhlien seuraavana päivänä on kiva syödä kaikkea jäänyttä safkaa ja naksua ja kaataa kaikki pohjat yhteen isoon tupooiin ja sekoittaa siihen raaka kananmuna ja juodÄH

    VastaaPoista