lauantai 24. tammikuuta 2009

Prioriteetit kuntoon.

Ihmisen on hyvä priorisoida erilaisia asioita elämässään. Esimerkiksi rahankäytön suhteen on hyvä priorisoida omia kulutustottumuksiaan siten, että esim. luottotiedot pysyvät. Minä olen tähän asti pystynyt tuohon oikein hyvin. Ajattelin myös jatkossa pystyä.

Koska olen lähinnä ryypännyt edellisen tilini (katsotaan se kumminkin mieluummin sijoituksena hyviin hetkiin ja sen sellaiseen kuin alkoholiriippuvuutena), olen joutunut viikon verran priorisoimaan (ja joudun vielä viikon verran samoin tekemään) rahojani pitkästä aikaa. Olen vähentänyt syömistä ja nälän hetkellä kolunnut kuivamuonakaappiani läpi. Tämä on ollut oikeastaan ihan hyvästä.

Eilen päästyäni töistä kotiin, join 50% oluistani ja tälle illalle jätin sen toisen. Onneksi ystäväpiiriini kuuluu Nuun kaltaisia jumalaisia enkeleitä jotka saattavat pelastaa yksinäisen perjantai-illan soittamalla ja lupaamalla tarjota oluen baarissa. Näin myöskin tapahtui ja äitihahmomaisesti Nuu vielä ojensi minulle vajaan pikkuaskinsa savukkeita mukaan.

Tänään päästyäni töistä menin kauppaan ja hetken mielijohteesta priorisoin jälleen. Koska olen etäisesti hyvä asettamaan itselleni käyttörajoja (toisin sanoen laskemalla jäljellä olevat rahavarat päiväkohtaiseksi annostukseksi), päätin käyttää kahden päivän rationi ostamalla sixpackin olutta. Tämä osoittautui hyväksi ideaksi.

Tänään olen siis töiden jälkeen naputellut kasaan kaksi englanninkielistä tehtävää koulua varten ja huuhtonut näitä alas oluilla. Kevennetyn syömisen turvin nämä oluet menevät myöskin aivan kiitettävästi promilleiksi ja humalaksi. Tehtävätkin onnistuivat kaiketi. Toivon todella etten saa mitään käsittämätöntä ideaa baari-illan sopivuudesta. Ei nimittäin sovi. Tai sopisi.

Voisin vielä tehdä yhden tehtävän mutta en taida kumminkaan jaksaa. Sen sijaan saatan jatkaa epämääräistä surfailua internetin valtaväylillä ja korkata seuraavan juoman. Cheers!

3 kommenttia:

  1. Paljasta jo, saitko käsittämättömän hyvän idean baari-illan sopivuudesta vai olitko kiltisti kotona? Tai vähemmän kiltisti jonkun toisen kotona?

    VastaaPoista
  2. Mä olin ihan siveellisesti kotona, ryyppäsin Rikun ja Tunnan seurassa (onneksi on Subin netti-tv) ja menin aikaisin nukkumaan. Tämä päivä koulussa oli ihan silkkaa helvettiä arkkitehtonisen piirtämisen takia. Sain yöllä hauskan tekstiviestin ja siitä täytynee kirjoittaa oma merkintänsä.

    VastaaPoista
  3. kuulostanpa suloiselta läheishelvetin enkeliltä, joka pitää ystävänsä päihteissä köyhyyden hetkellä. se on muuten kummaa, ettei kukaan lainaa kahtakymppiä ruokaan, mutta on valmis tarjoamaan kännit. on kivempaa kun muutkin juo, omatuntu puhdistuu.

    VastaaPoista