sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Punaisia roiskeita

Eilen oli mukavaa. Töiden jälkeen tulin kotiin, kuten edellisessä merkinnässä tulikin mainittua. Merkinnän jälkeen kulutin tarpeettoman paljon aikaa ja lähdin erään ystäväni luokse Kamppiin. Kahvikupillista myöhemmin lähdimme Hakaniemeen mukanamme alkoholipitoisia juomia.

Hakaniemessä istuimme iltaa, katsoimme telkkaria ja joimme juomiamme pois. Sangriaakin oli tarjolla. Lähdimme Baseen käymään ja matkalla törmäsimme Kesäminkkiin, Nuuhun ja joihinkin muihinkin joiden nimet vain löyhä pääni on pudottanut jo pois. Nuu lähti mukaamme Baseen ja siellä joimme yhdet. Paikalle plussaa piripintaan asti täytetyistä tuopeista.

Matkamme jatkui syntisen yön turmeluttaviin paikkoihin. Menimme herrasmiesten kerhoon eli Gentleman’s Clubiin. Tämä oli ensimmäinen kerta allekirjoittaneelle strippiluolassa. Järjettömän sisäänpääsymaksun maksettuamme ja saatuamme kalliit juomamme, pääsimme pöytään istumaan ja koko homman kuvio alkoi selvetä.

Baarissa on keskellä pienehkö esiintymislava jossa pari messinkiputkea pystysuorassa. Ehkä vartin välein lauteille nousi joku timmikroppainen mimmi soljumaan putkea pitkin edestakaisin, vähitellen paljastaen kehonsa vaatteiden ikeestä. Tanssiesityksen jälkeen kyseinen mimmi sitten lähti kerjäämään rahaa pöytäseurueilta. Ehkä hivenen antikliimaksinen juttu. Nuu herkutteli idealla ostaa oma tyttö pöytään tanssimaan, onneksi siitä kumminkin luovuttiin.

Sitten lähdettiin baarista pois ja koska seuranneet tapahtumat kuuluvat osastolle ”ei tapahtunut minulle mutta olin aitiopaikalla seuraamassa ja joku saattaisi näitä asioita luonnehtia yksityisyydensuojan sisältämiksi”, en aio niistä itse raportoida. Nuu kertokoon jos asiakseen näkee. Mutta harvoin jos koskaan olen nukkunut tammikuussa ikkuna auki koko yön.

Tänään Kesiksen kanssa eläviin kuviin, toivottavasti leffa on enemmän viihdyttävä kuin verijuttuja sisältävä. Olen nähnyt aivan tarpeeksi punaisia roiskeita jo tälle viikonlopulle.

11 kommenttia:

 1. Hieman epähohdokasta tuo rahan kerääminen esityksen jälkeen kyllä, mieluummin niitä tippejä klassisesti änkisi sinne tissien väliin!

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Ei ole mikään niin kuin Hollywoodissa.

  VastaaPoista
 3. :D onneksemme mitä luultavimmin nuu kyllä kertoo, se on sen verran masokisti ja itseironikko. harmi etten nähnyt!

  eikö sille pirkolle siis saanut maksaa sinne stringien väliin, oliko pakko antaa käteen massia? oliko sillä maksupääte mukana? ihan ankeeta tollanen hienostelu.

  VastaaPoista
 4. Siis sai sitä fyrkkaa laittaa stringien väliin mutta se heti sitten aina otti sen setelin veke, että ei keikistellyt baarin läpi stringireunus täynnä seteleitä. Kädessä jotain hikisiä femmoja.

  Täytyy varmaan joku kerta mennä uudestaan, täytyy vain käydä vaihtamassa esim. forintteja ennakkoon pankista.

  Mä en oo ihan varma, onko toivottavaa että Nuu kertoo. Oli nimittäin melkoisen... huh huh.

  VastaaPoista
 5. joo, ei saatana. pahoittelen vielä kerran et jouduit näkemään sen. suhtauduit kyllä hyvin hienosti, kiitos.
  en kyllä tiedä voinko kertoa. kaikkia on etonut tähän mennessä, keille olen kertonut, ja ne ei ole suostuneet edes kuunnella loppuun.

  VastaaPoista
 6. Mua ei etonut muu kuin sun illallisruokavalinnat. Mä suosittelen että ota burgeri, ja mitä se tekee? Niin.

  VastaaPoista
 7. jauhemaksapihvit on mun salarakkaus. niistä saa sitä paitsi rautaa, mikä tarkoittaa ettei tuu verta nenästä. toisaalta, burgeri ois ehkä näyttänyt paremmalta siinä lattialla ja mun päällä.

  VastaaPoista
 8. Jauhemaksapihvit on hyviä! En muista milloin olisin viimeksi niitä syönyt. Siitä on aikaa kyllä rutkasti. Täytyy varmaankin hankkia niitä piakkoin käsiini.

  VastaaPoista
 9. nostan sulle hattua siitä, että pystyt ajatella jauhemaksapihvejä ihan tolleen syömismielessä sen episodin jälkeen :D

  oliks hyvä leffa?

  VastaaPoista
 10. Leffaksi valikoitui RocknRolla ja pidin kovasti. Viihdyttävä kuvaus Lontoon alamaailman jutuista. Guy Ritchie osaa tuon homman hyvin.

  Pitää mennä katsomaan, onko liskoja jo ulko-ovella. Ovat kuulemma tulossa kyläilemään näin yötä vasten.

  VastaaPoista
 11. Haastenainen tunkeutuu blogiisi. Tartu tai jätä tarttumatta.

  VastaaPoista