tiistai 27. tammikuuta 2009

Institutkasta moikka

Institutkasta terve! Koska olin myös yksi onnekkaista ja Kesis verbaalisesti ylivertainen, lukekaa hänen kirjoittama raporttinsa Saision Kielletyistä Lauluista. Allekirjoitan sen (taas) täysin. Suosittelemme erittäin lämpimästi Kiellettyjä Lauluja teille kaikille.

Muutoin ei ole mitään kerrottavaa, työpäivät ovat ympäripyöreitä jos kellotaulusta katsotaan, joko koulun taikka ihan työn takia. Tässä on se hyvä puoli, että ei kerkeä käymään esim. kaupassa joten ei voi tuhlata rahaa.

Rahapulassani muuten tilasin sunnuntai-iltana pari cd:tä, yhden dvd:n ja yhden dvd-boksin. Rai rai! Put that in your pipe and smoke the fucking piss out of it, rahapula! HAHAHAHAHAAAA!!!

2 kommenttia:

  1. voi sentään, kiitos taas *punastelee käsiään väännellen*

    rahapulalle on kyllä erittäin hyvä näyttää persettä toisinaan, eihän se muuten ymmärrä paikkaansa ja mene kiusaamaan muita, enemmän sen ansainneita. sellaisia sairaita sikoja esims, jotka _eivät_ juo itseään vararikkoon tipattomanaan :D

    VastaaPoista
  2. Niin just! Sellaisia mielenköyhiä ihmisiä rahapulan kuuluu ahdistella, ei meitä nöyriä työtätekeviä, herran pelossa eläviä mallikansalaisia. :D

    VastaaPoista