lauantai 3. tammikuuta 2009

Kolme suurta muutosta ja seksihakuja.

Hyvää huomenta, pikkuiset. Tai hyvää päivää oikeammin. Tänään ei ole läheskään yhtä kova itseinho päällä kuin eilen, joten ajattelin tässä paskarrella kasaan merkinnän. Olisi hyvä luodata taaksepäin vuotta 2008 ja sen huippukohtia mutta en oikein muista mitään. Vuosi oli varmaankin hyvä, seksiä oli vähän ja muutenkin kaikki oli ennallaan. Ainakin melkein ennallaan. Jos joitain juttuja nyt väen vänkää kaivetaan esiin, mainitaan nyt kolme suurinta muutosta. Kirmu varmasti pitää tästä joten numeroin ne:

1. Muutto pienestä ja tavallaan kuolleesta kaupungista suureen metropoliin nimeltä Helsinki

2. Työpaikan vaihto äärimmäisen itseään toistavasta toimistotyöstä enemmän kulttuurin puolelle, työhön jossa jokainen päivä on erilainen

3. opiskelujen aloittaminen miltei eläkeiässä työn ohessa.

Noissa riittää yhdelle vuodelle aika reilusti muutosta. Tämä vuosi lienee huomattavasti rauhallisempi. Tänä vuonna voisin vastapainoksi sitten järjestää synttärit. Ehkä.

Koska en ole taas vähään aikaan tarkastellut hakusanoja, otetaan muutama hauskin niistä. Aina vain sitä seksiä ihmiset googlettavat näköjään:

”sanan säilä on miekkaa mahtavampi” näin totisesti on, haluan uskoa siihen ainakin itse.

banaaninlastaajan laulun sanat En osaa auttaa tässä. Harry Belafonte tietää ainakin.

blackout tissit Haetaanko tässä nyt tietoa siitä, että onko kyseisessä kotimaisessa rainassa maitorauhasia näkyvillä? Toivottavasti on. Enemmän tissejä ylipäänsä, toivoo M. Laine elämältä. Turhaan.

glögin terästys + runo Jos keksin tässä runon? ”Sekaan Marlin punaisen, sisältöä lasikylkisen, metallikorkki kun narahtaa, suupielet nopsaan kohoaa.”

hugh grant kylvyssä taitaa olla enemmän Nuun fantasioita.

krapula vainoharha tuttu juttu vaikka en kauheasti krapuloikaan.

mitä mieltä dante’s highlightista kuinka laiskaksi ihmiset menevät? Älä kysy internetiltä vaan käy itse muodostamassa oma uniikki mielipiteesi.

näin muiden kullit pukuhuoneessa ja kiihotuit? Vai oksettiko? Tunsitko kovaa halua etsiä sahan ja lasipurkkeja käsiisi?

onnelassa soivia biisejä varmaankin ne kaikkein rapeimmat ja tuoreimmat hitit. Minä en tiedä kummastakaan asiasta yhtään mitään. Olen jäädyttänyt kaikenlaiset suhteeni radioihin ja televisioihin.

pallea huutaminen auttavat toinen toistaan.

pernod vaikutus seksiin onko tämä kompakysymys? Pernodin avulla naiset haluavat enemmän ja miehet pystyvät vähemmän.

pimppi lainassa muista palauttaa eräpäivään mennessä, ettei tule sakkoja.

tissejä on täällä ja tissejä on siellä, biisi voisi helpolla olla kyllä tämän fanaatikon suosikkibiisejä.

Sellaisilla mentiin joulukuussa. Taidan nyt siirtyä ottamaan aamupalaa eli Saarioisten mikrovalmista puuroa ja ruisleivän. Juomaksi valitsemme luonnollisesti appelsiinimehun. Hyvää ja aurinkoista lauantaina(?) sinulle, ehkä elämä sittenkin voittaa tänään.

4 kommenttia:

  1. Toivotan sulle oikein hyvää uutta vuotta ja paljon tissejä vuodelle 2009.

    VastaaPoista
  2. Mä arvasin että sä innostut. :) Panulle myös oikein hyvää uutta vuotta ja oikein paljon öööh... no jotain soveliasta kumminkin tälle vuodelle.

    VastaaPoista
  3. Hehee, Pernodin vaikutus seksiin! Nyt sitäkin on testattu, kannattaa kokeilla ;)

    h.

    VastaaPoista