keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Taas uusi meemi. Muumi. Buumi.

Huomenta pikku jänöset! Capricious päätti läväyttää nahkahansikkaalla kasvoille, kuten Villissä Lännessä haasteita jaellessa oli tapana. Koska olen juuri herännyt vajavaisten yöunien jäljiltä, saattaa tämä olla vähän haasteellista. Kokeillaan. Säännöt menevät näin:

1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

Ja tässä itse sattumanvaraisuudet sitten:

1. Viheltelen stemmoja biiseihin. Myös niihin joita kuulen ensimmäistä kertaa. Lopputulos voinee olla sivullisen korvin aika kammottava aika ajoin hakiessani hyviä intervalleja.

2. Rakastan (luku)sanojen kanssa liioittelua ja vien asian aika ääripäihin. Yleisesti puhuessani luvuista, vilisee sanastossani sadat, tuhannet ja miljoonat.

3. Musiikki on minulle maailman tärkein asia. Se menee oletettujen parisuhteiden ohi. Teen tämän myös tiettäväksi elämäni naisille. Huonoin seurauksin.

4. Seison mieluummin kuin istun.

5. Saatan menettää hermoni hyvin nopeasti jos hyvän biisin päälle puhutaan.

6. Ja viimeisenä vielä kertaalleen musiikkiaihetta: cd-levyjen kuuluu olla aakkosjärjestyksessä ja saman artistin/yhtyeen tuotanto kronologisessa järjestyksessä. Mielellään myös muiden levyhyllyissä. Olen myös valmis järjestämään muiden ihmisten levyhyllyjä vastaamaan tätä järjestystä.

Ja noin se tuli valmiiksi. Haastetaanpas Nuu, Kesis, Fenii, Kaikkonen ja Kirmu. En tunne enempää blogikansaa. Jesh. Nyt lisää kahvia ja töihin.

9 kommenttia:

 1. Mun piti käydä ihan tarkistamassa, että onko meillä saman artistin (tai kirjailijan) tuotanto teoksen alkukirjaimen vai ilmestymisvuoden mukaan :D

  Tätä mä en miehissä bonjaa, ne hiffaa tollaset arkistointijutut ihan hyvin, mutta miksei ne koskaan tajua että sen lautasen paikka ei ole siellä mihin sen nopeiten saa, vaan sille osoitetulla hyllyllä X?

  VastaaPoista
 2. Mä en osaa tohon arkistointiin sanoa muuta kuin sen, että ehkä lautaset eivät ole vaan niin tärkeitä asioita..? Voisko olla?

  Mulla luonnollisesti kaikki astiat ovat omilla paikoillaan. Tai sitten tiskialtaassa. Onkohan se niiden oikea paikka?

  VastaaPoista
 3. Ja hei O! Mitäs tämä tällainen salablogitoiminta on? Ihan mälsää, vammaista ja paskaa kun ei pääse lukemaan. :(

  VastaaPoista
 4. Hei, tuliko sun poskeen jälki, tuliko?? Kai se sen verran lujaa lävähti? *toivoo

  VastaaPoista
 5. No tietenkin tuli, jos se on SE juttu joka nostattaa sun fiiliksiä, neiti "polvella naamaan". ;)

  VastaaPoista
 6. Fo fuck's sake mun lautasten (tai meidän lautastemme, kuuluis melkeen sanoa...) kappalehinta on kalliimpi kuin yhdenkään hyllyssä olevan vinyylin (jos me hankitaan harvnaisuuksia, hankitaan ne pilkkahintaan tietämättömien käsistä), joten pareen ois respectaa :D

  Mä kelasin että laitan sen kutsunvaraiseksi. En tykkää kun tiedän mitä jengiä sielä käy lukemessa nyt (hooray to google analytics.) Voin laittaa sulle kutsun, have no fear ;)

  VastaaPoista