keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Cherry Waves

Tiedätkö kuinka välillä tulee kosketuksen kaipuu? En tarkoita nyt (pelkästään) intiimiä kosketusta vaan ihan toisen ihmisen fyysisen läsnäolon tuntua. Kevyttä koskettamista toisen kulkiessa ohi, tähtisilmien välkettä kun mennessäsi vaikka keittiöön kevyesti suukotat toisen takaraivoa, merkkejä elämästä ylipäänsä.

Minulla on ikävä niitä.

Palaan tähän aiheeseen kohta lisää mutta sitä ennen on kerrottava arkirutiinin asioita. Ei mitään erikoista kylläkään. Olen pitkien päivien päätteeksi tehnyt koulutehtäviä taikka vain tuijottanut tyhjyyteen ja odottanut viikonloppua. Tänään pääsin töistä neljä tuntia etuajassa ja olen sen kunniaksi tuijottanut tyhjyyteen, käynyt kaupasta ostamassa paahtoleipää ja mehua ja kirjoittanut yhdellä istumalla Yhtyeelle uuden tekstityksen. Eräs koulutehtävä odottaa tekijäänsä mutta en ole kykeneväinen sitä tekemään ennen kuin saan pomoiltani hivenen opastusta alan erikoisjutuista. Mutta siis takaisin kaipuuseen.

Hyvin erikoinen työystäväni Oopperatoveri alkaa nyt mennä niille rajoille, että en enää uskalla toivoa parasta ja alan pelätä pahinta. Tänään ollessani syömässä pomojeni pöydässä, Oopperatoveri tuli käymään läsnä johtuen työillan kuvioiden muutoksista. Selvitimme kuviot ja hän lähtiessään pois teki seuraavan manööverin: kulkiessaan selkäni takaa (istuin siis kasvokkain kumpaankin esimieheeni), kuljetti hän kättään hartialinjaani pitkin. Miltei sylkäisin salaattini lautaselle säikähdyksestä. MITÄ HELVETTIÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?!?!? huusin pääni sisällä mutta ulkoisesti vain tuijotin monttu auki ja yritin palata takaisin ruokailuaktiviteetiini. En tiedä huomasiko pomot.

Ihan tällaista kosketuksen kaipuuta minulla ei kyllä ole. Ahdistellaankohan minua töissä seksuaalisesti? Olisihan sekin kokemus.

(otsikko Deftonesia)

12 kommenttia:

 1. En aio sanoa että mähän sanoin, koska se ois vaan ilkeetä...muahaha.

  Hmm, mä olen nyt sitten puolestani joutunut tekstiviestihiljaisuuden kohteeksi: mun ystävälliseen tiedusteluuni aiheesta "voitaisko mennä kahville" on kylmästi vastattu nada. Vittu että maailma olisi hiton paljon parempi paikka, jos ihmiset kertoisivat suoraan, jos ei kiinnosta, ja myös ehkä voisivat kertoa, jos kiinnostaa. Etenkin tämmöinen olisi ihan mukavaa siinä vaiheessa, kun on jo joitakin kertoja nähty, eikä varsinaisesti olla mitään vieraita ihmisiä enää...

  Alkaa muuten tipattoman jatko helmikuulle näyttää todella epätodennäköiseltä...

  -Panu-

  VastaaPoista
 2. Miesparka. Olen niin ikään potenut tänään hiukan kahvipakettivitutusta. Se on joka päivä ihan vitun yhtä täynnä kuin eilenkin. Blah.

  Koska olen varsin epätäydellinen, pystyn vain vaivoin pidättelemään vahingoniloani suhteessa Oopperatoveriin. En kuitenkaan ilku. Aika rohee veto kyllä häneltä. Onneksi et tukehtunut. Oksentaminenkin olis ollut vähän noloo.

  Ja Panu, sä elät mun joulunalusviikkoja. Vittu, että toi odottelu on jäätävää.

  VastaaPoista
 3. En sano muuta ku et Deftones on ihan vitun kova.

  No okei, lisäks säälin sua vähän.

  VastaaPoista
 4. Deftones on ihan vitun kova!

  Mä en tiedä mitä mä nyt teen ton Oopperatoverin kanssa. Ehkä vahingossa taklaan rappusissa?

  VastaaPoista
 5. mun alko tehdä mieli kirsikkatikkareita ja sitä body shopin kirsikkarasvaa, jonka tuoksusta tulee mieleen barcelona. antakaa!

  VastaaPoista
 6. "Toveri" ampuu nyt kyllä kovilla! Suomalaisen reviirin raiskaus ottamalla kosketuskontaktia on kyllä NIIN selkeä vinkki siitä että se aikoo syödä elävältä tilaisuuden tullen.
  Pelastautumisneuvoja en osaa kyllä antaa, SORI!

  VastaaPoista
 7. ^ ihanan kannustava toi kiisselin kommentti :D

  mutta tosiaan, on tosi häiritsevää kun joku koskee häiritsevästi. HÄIRÄH

  VastaaPoista
 8. Anna sen ymmärtää, että oot ihastunut johonkin toiseen. Juttele käyttäydy kahvitauolla epäilyttävän onnellisesti ja naputtele viestejä kännykällä ja sit ujosti tunnusta, että oot pitkästä aikaa ihastunut yhteen tyttöön jonka tapasit paikassa X ja että se tyttö tuntuu vastaavan sun tunteisiin.

  VastaaPoista
 9. Sä OOT paras, parahin O. Todella nerokas veto! Kiitos!!!

  VastaaPoista
 10. Naiset ei voi "tunne"-kortille mitään.

  Toinen klassikko on "sä oot liian hyvä ystävä mulle" aka. madonnakortti, mutta se ei ole yhtään niin hellä ja tehokas.

  VastaaPoista
 11. Jummi ku ain joku osaa viiä jalat suusta ja tehokkaasti. Tänään taas sä. Kyllä, sitä kosketusta sitä kaipaa. Kaikkein eniten.

  VastaaPoista