perjantai 23. tammikuuta 2009

Blaaah.

Hyvä on. Päivitetään nyt sitten taas kun noin auliisti pyydätte. Harmi vain, etten tiedä mitä kertoisin. Ei ole oikein tapahtunut mitään. Rahaa ei ole edelleenkään, Caprin mainitsemaa herkkureseptillä tehtyä jauhelihamakaronimössöä on vielä vähän jäljellä (tein huomion: Laita ihan sikana makaronia ja ei juuri yhtään jauhelihaa) ja se ei maistu millekään.

Eilen tuli käytyä katsomassa musikaalia ja hyvä oli show. AI NIIN! Eilen myöskin Oopperatoveri laittoi minulle tekstarin ja kysyi minua mukaansa jonkun näytelmän ensi-iltaan johon hänellä on kuulemma liput. Tämä menee varmasti hyvin hauskaksi ja omituiseksi. Ruumiilta emme voi välttyä. Mutta kumpi kuolee?

Minulla ei ihan oikeasti ole mitään kerrottavaa. Nada. Por nada. Mitä ihmiset tekevät perjantai-iltaisin jos eivät juo alkoholia?

11 kommenttia:

 1. "(tein huomion: Laita ihan sikana makaronia ja ei juuri yhtään jauhelihaa)" :D :D Palkkaa edeltävien päivien tuska on käsinkosketeltava.

  Perjantai-kysymykseen en osaa vastata. En ihan rehellisesti muista.

  Mutta buahaha, sillä Oopperatoverilla nyt vaan sattuu oleen liput..RUN, LAINE, RUN!

  VastaaPoista
 2. Hei kävitteste kattoon Rebeccan? Mun piti mennä tänään mutta jotenkin peruuntu. Kandee, ilmeisesti?

  Mä oon jo kolme viikoa miettinyt, mitä jengi tekee kun ne ei dokaa (ja kaksi, mitä ne tekee, kun ne ei myöskään polta). Vastaukset vaikuttaisivat olevan seuraavanlaisia: katsovat telkkaria, katsovat leffoja, tekevät jalkahoitoja, stressaavat huonosti hoidettua duuniprojektia. Lauantai-aamuisin ne syövät aamiaista jossain kuppilassa, käyvät kirppiksillä ja ehkä gallerioissa. (Eivät ainakan oksenna ja syö buranaa, apparently.)

  -P-

  PS. Buahaha sattumalipuille. Vittu se on saleen ostanut ne omalla rahalla vielä kaiken lisäksi:D Mutta tämänhän voisi kääntää positiiviseksikin asiaksi: kerro, että lähdet mielelläsi, mutta haluat selvittää, millä mielellä ollaan liikenteessä. Että ollaanko menossa treffeille vai duunikavereina teatteriin, koska ekasta joutuu kieltäytymään (ja lähettämään lipun Panulle...)

  VastaaPoista
 3. Mitä ihmiset tekevät perjantai-iltaisin jos eivät juo alkoholia?


  >>> Samojen perimmäisten kyssäreitten äärellä täälläkin koitetaan saaha tääkin perjantai-ilta/yö päätökseen. Kerro jos keksit hyvän ratkaisun?? :oP

  VastaaPoista
 4. Harrastavat seksiä. Ihan kamalaa tuubaa.Itsehän en moiseen sorru. Vaikka tuleekin mieleen (huom: kommentointiaika 3:48) että pääsisi helpommalla.


  T. O, ikinä en ole humalassa ollut, enkä ainakaan pitänyt si´itä

  VastaaPoista
 5. Sain eilen pienen osavastauksen tähän polttavaan perjantaikysymykseen. Ihmiset
  saavat puhelun pelastavalta enkeliltä jossa kosiskellaan kaljalle baariin ja menevät myös juomaan yhden tarjotun oluen. Sen jälkeen väsyneinä mennään nukkumaan ja herätään aamulla herätykseen 7.15.

  Sitten mennään töihin.

  Panu: Älä nyt heti ala taas maalata hullua skenaariota päälle, meidän alalla noita vapareita/halpislippuja vain silloin tällöin saa. Ja kantsii käydä katsomassa se Rebecca, oli aika älyttömän hieno ja elokuvallinen.

  Ninni: Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan, yritän löytää vastauksen tuohon perjantaijuttuun jos en jostain saa kummasti tarpeeksi rahaa, jotta voisin ryypätä itseni tärviölle ensi viikonloppuna.

  O. Pois se minusta, elän kieltäymyksessä. Pitäkää seksinne. :D

  VastaaPoista
 6. Kai ymmärrät että makaroni ja jauheliha maistuu hiukan menevämmällä jos siihen laittaa mausteita sekaan? ä-hä-hä.

  VastaaPoista
 7. ja pilkka omaan nilkkaan ja kirotusvihe. Öh.

  VastaaPoista
 8. No tottakai mä maustoin sen jauhelihan ja laitoin sipuliakin sekaan. Silti jos se sekoitussuhde on hyvin makaronivoittoinen, ei siitä oikein maukasta saa. Maistuu se sentään ketsupille kun laittaa sitä päälle.

  VastaaPoista
 9. En onneksi ollut pirun seinälle maalailussani yksin:D

  Mä voin kertoa, että sen ensimmäisen Oopperatoveria koskevan bloggauksen jälkeen mä aion ehdottomasti suhtautua kaikkeen, mitä tämän henkilön kanssa tapahtuu asenteella "siellä se teroittelee veitsiä, juokse!". Eikä mikään sitä muuta..

  -Panu-

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti oli onni myötä noin saturday night feverin muodossa :o))) Mä tiiän mitä mä teen just tänää :oP

  VastaaPoista
 11. Onni ei ole koskaan myötä mutta ei anneta sen haitata. Mäkin tiedän mitä mä teen, voisin melkein kirjoittaa siitä oikein merkinnän. Jos jaksan. Mitä SÄ teet just tänään? Dokaat ainakin.

  VastaaPoista