lauantai 10. tammikuuta 2009

Lisää retostelua. Hah!

Hei vain täältä. Olen ollut vähän matkoilla. Haluatko arvata missä? Et keksi kumminkaan niin kerron. Olin pikaisesti käymässä itsepetoksen saarilla. Siellä oli mukavaa: Olutta juotiin heti kun työpäivä päättyi, tupakkaa polteltiin paljon ja oltiin ihan tosi päissään.

Kotiin ei päästy yöksi vaikka tarkoitus olikin vain käydä ottamassa pari tuoppia töiden jälkeen. Sen sijaan päädyin jälleen työkaverille yöksi ja jos tämä homma ei nyt pian saa päätöstään, epäilen hyvinkin erään tietyn askeleen ottamista loogisesti jatkumossa ja tiettyjä normeja ylläpitäen. En ymmärrä itsekään tuota lausetta.

Aloitetaan tämä merkintä alusta (olen muuten hivenen huolestunut tämän blogin muuttumisesta siveellisestä ruikuttamisesta seksiviittauksia purskahtelevaan egosentriseen hedonismiin).

On mukava saada kehuja tietyillä elämänalueilla. Viime yönä (kun olisi pitänyt nukkua) olin kylässä eräällä työkaverillani. Hän kehui vuolaasti (jos vuolas tarkoittaa raskasta hengittämistä, himon tummentamaa ääntä ja huokailua) eräitä suullisia taitojani ja käytti mm. seuraavanlaisia, kieltämättä erittäin mairittelevia lauseita: ”Miten sä voit olla edelleen sinkkuna?” ”Sä oot joka naisen unelmamies!”

Ja tämä siis ilman genitaalisiin alueisiin koskemista. Tokihan hän hetkellisen hulluutensa kourissa yritti työntää päätäni rinnoiltaan alas ja kohti naiseuden huipentumaa mutta tuli nopeasti järkiinsä ja niin minäkin sitten sain levätä.

Tänään saatan olla vain kotona tai sitten… kaupat ovat auki kyllä vielä tunnin. No mutta, ei minulla tässä nyt muuta asiaa ollut, halusin vain saada turhaa huomiota ja ylipäänsä päteä. Live long and prosper.

5 kommenttia:

 1. Hyvin pädetty. :D Seuraavaa jaksoa odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Mäkin ihmettelen tän blogin äkillistä muuttumista Bukowskimaiseksi.

  Oon muuten jo melkein ostanut ne Opethin liput. Melkein.

  Enkä muuten tajua teitä miehiä sitten lainkaan, btw. Saat selittää joku päivä, mikä teitä vaivaa.

  VastaaPoista
 3. bukowskimaiseksi on pienellä...

  VastaaPoista
 4. Kieltäydyn ymmärtämästä tuota monimutkaista loogiseen jatkumoon ja normeihin liittyvää lausetta, ja keskitän tämän postauksen houkuttelemana energiani sen sijaan pohtimaan sitä sinun housuissasi olemisen järjestelykysymystä.

  Hyvin sä vedät, kyllä noissa kehuissa kelpaa paistatella.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti. :D Tervetuloa Helsinkiin. ;)

  VastaaPoista