sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Snap, Crackle, Pop.

Ikääntyminen verottaa pahasti. Otteeni alkaa ruostua vääjäämättä ja tällä kertaa treffit olivat suorastaan tynkämittaiset, vain 21 tuntia kestoltaan. Treffit itsessään olivat erittäin mukavat, puhuimme kielellisistä asioista ja muutenkin hirmuisen mielenkiintoisia ja järkeviä. Toivottavasti jatkoa seuraa.

On muuten aina yhtä mukavaa kuulla se naksahdus, kun oma selkäranka katkeaa. Tipaton tammikuuni kesti kolme päivää, uusi elämäni savuttomana samoin. Vanha koira ei opi uusia juttuja.

Jos rauhoittumisen aikakausi nyt alkaisi tästä hetkestä?

Pakastepizza sulaa ja uuni lämpenee, hieno mielenterveysongelman metafora oikeastaan.

Onneksi huomenna tulee verikokeen tulokset. Laitetaan Miero takaisin elävien kirjoihin 2009 – kiertue alkakoon kunnolla.

12 kommenttia:

 1. Sä oot mun treffisankari ja -esikuva.

  VastaaPoista
 2. Mä oon oikeasti kyllä aika huono treffijutuissa. Haluaisin osata huomattavasti paremmin.

  Tai optimaalistahan olisi se, että ei tarvitsisi treffailla vaan voisi vanhentua yhdessä sen jonkun kanssa.

  VastaaPoista
 3. No ainakin sä hoidat ensimmäiset treffit aika putkeen:D

  VastaaPoista
 4. 21 tuntia? Pakko myöntää, varsin harjaantunutta. Peset mut kuusnolla. Vähintään.

  Avoimesta kateudestani huolimatta hymyilin kirjoituksillesi, ja aion hymyillä täällä vastaisuudessakin.

  VastaaPoista
 5. Parahin tosi vaikeasti nimetty Arvaamattomuus. Mä oon avoimesti kateellinen kyllä sulle, tai no teille naisille yleisesti. Tehän sen aina päätätte milloin mies saa sitä seksiä harrastaakseen. Sängyssä on aina naisten haku. Ja se että ensimmäiset treffit paukahtavat tuollaisiin venttilukemiin, ei takaa yhtään mitään.

  VastaaPoista
 6. Siis loppujen lopukshan mikään ei takaa mitään. Mutta 21 h ensitreffejä näyttää silti hyvältä.

  Mehän sen pankin päällä tosiaan taidetaan istua, mutta ei se reisienlevittämisen oikeasta ajankohdasta ja kohteen valinnasta silti helppoa tee..varsinkaan kun pitää ottaa oman maineensa lisäksi huomioon tuulensuunta, kuunkierto, tähtien asennot..you name it.

  VastaaPoista
 7. Aivan niin, unohdinkin jo nämä naisellisuuksien kieltämättä vaikeahkot monimutkaisuudet nimeltään muut vaikuttavat tekijät. :D

  Meistä miespuolisista ne vain vaikuttavat omituiselta ailahtelevaisuudelta mutta ehkäpä teillä on kaikilla sitten astronomiset kartat jossain niiden massiivisten käsilaukkujenne syövereissä. :D

  VastaaPoista
 8. mutta, tahdon kertoa tähän väliin häkellyttävän tarinan herra peugeotista, joka ei antanut vaikka tein kaikkeni; se kavahteli silmät pyörien kauemmas vaan aina naurettavilla tekosyillä. ettei se vika aina meissä naisissakaan oo.

  VastaaPoista
 9. Ehkä herra Peugeot on vain halunnut kokea hetkellisesti sitä samaa valtaa jota naiset ylläpitävät normaalisti?

  Tai jos herra P on vain päättänyt hassutella ja vailla pätevää syytä päättänyt pihtailla? Tiedän itse syyllistyneeni vastaavaan vain katsoakseni mitä siitä tulee.

  VastaaPoista
 10. se voi olla, että herra pösö on ns. juksuttanut mut ihan. paskat, mä menin siihen. vaikka jotenkin se nyt ei tuntunut ihan niin fiksulle, mutta toisaalta ehken oikein jaksanut tutustuakaan siihen, eli hyvin voi olla et mua saatiin kusetettua, ja se naureskeli partaansa. JUST.

  VastaaPoista
 11. Mun yksi naispuolinen kaverini ei saanut kolmeen kuukauteen vongattua nykyiseltä avomieheltään. Mutta kuten jo sillon naisporukalla arvelimme, kyse oli siis jotain harvinaisesta kokeilusta tms?

  Mullekin on kerran käynyt samoin kuin Nuulle Pösön kanssa. Mut se nyt olikin ihan sairas se tyyppi (ja on edelleen). :D

  Silti Miero on mun ensitreffiidoli.

  VastaaPoista
 12. Kröhöm, kuka toi Carolina on ja mistä se on tänne tullut? Sairasta. Eihän kukaan voi Suomessa olla ees nimetty tolleen. Saleen joku hispaano.

  VastaaPoista