maanantai 31. joulukuuta 2007

Neitsyitä ja tuholaisten syömää huonoa puuta.

Vuoden viimeisen päivän tervehdys. Tarkoituksenani tässä merkinnässä oli alun perin se, että kirjoittelisin vain viikonlopun tapahtumia ja ensi vuoden ensimmäisessä merkinnässä sitten niputtaisin vuoden 2007 kasaan. Näin ei nyt tehdä, mm. siitä syystä että kuumeisen ihmisen viikonloppu ei ole kovinkaan kiintoisa vaan suorastaan tapahtumaköyhä kuin aavikko. Tänään siis niputetaan ja seuraavassa merkinnässä, mikäli joku ylempi voima sellaiseen mahdollisuuden vielä suo, käydään vaikkapa läpi vuodenvaihde.

”Mitä sitten vuonna 2007 on tapahtunut?” sinä kysyt. Minäpä vastaan ”kaikenlaista”. Viimeisiä henkosiaan vetelevä vuosi oli kaiken kaikkiaan monen asian suhteen neitsyydenmenetysvuosi. Olin ensimmäistä kertaa:

- Matkamessuilla töissä

- mukana elokuvan kuvauksissa

- Unkarissa festivaaleilla

- Parisuhteessa lappilaisen naisen kanssa

- Killswitch Engagen keikalla

- Pablo Franciscoa katsomassa

- kymmeneen vuoteen katsomassa NoFX:ää

On varmasti noita joitain muitakin mutten nyt vain saa tähän seulamaiseen päähäni usutettua että mitä. Olen toki tutustunut uusiin ihmisiin, ehdottomasti tärkeimpänä henkilö joka tietänee sen itsekin. Kiitos juuri Sinulle, intiaani.

Miltei unohdin, kesällä olin ensimmäistä kertaa palkallisella kesälomalla ja se osoittautui osittain äärimmäisen mukavaksi. Kesä oli kuuma ja kostea. Aurinko paistoi kiitettävästi. Terassit olivat vastaanottavaisia kuin äidin syli. Keväästä ei ole muita muistikuvia kuin työstressin takia vietetyt unettomat yöt. Syksy oli raskas mutta pitkähkö, lähinnä varmaankin tämän talvettoman talven takia.

Jätän ihan tietoisesti turhan spesifikaatiot pois kaikista tapahtumista ja täten tämä pysyykin yllättävän virastomaisena vuosikertomuksena. En usko että keksin tähän nyt edes mitään kovin erikoista, odotin itseltäni kyllä hivenen enemmän mutta ei kai liene parempaa kuin omien odotustensa murskaaminen ja itselleen sen tosiasiain esittäminen että mistä puusta sitä ollaankaan veistetty?

Hyvää uutta vuotta juuri Sinulle, ole varovainen kaikkien raketteja ja maailmanlopun pommeja ampuvien penteleiden keskellä kuohuviinipäissään kulkiessasi. Suosittelen suojalaseja. Muutakin suojausta kyllä jos tilanteet rupeavat sellaisille näyttämään. Minä haen nyt toisen kupin kahvia ja jään harmittelemaan etten keksinyt tähän loppuun mitään kivaa lausetta tai sanaparia jotka laittaa otsikkoon. Ehkäpä ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti