sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Rikoinko jotain?

Mulla on aika kammottava olo. En pysty makaamaan kun sisäelimeen sattuu, siihen mystiseen elimeen joka on lantioluun sisällä. Onkohan mulla menkat? Äänet kimpoilevat pitkin bunkkeriani, sotajoukot marssivat päälläni ja työntävät pistimiään kasvoihini. Ja tämä siitä huolimatta, että...

Eilen oli verrattain aika iisi ilta, kaljaa duunin jälkeen ja lopulta päättyminen Manalaan. Lähdin sieltä yhden oluen jälkeen pois, on se kumma kun ei tule tutustuttua kehenkään vaikka on ihan yksin ja epätoivoisena liikkeellä. Heh hee. Yöllä oli virallisesti kahdeksan miljoonaa astetta pakkasta ja kävely kotiin oli aivan uskomattoman siperiaaninen kokemus. Kokebus. Yskittää.

Nyt sitten olen kotona, pelkään ympäröivää maailmaa ja äskeinen reissu kauppaan meinasi viedä voiton kuuliaisesta kertojastanne. Mielenterveyden rippeiden rajaviivat vedetään suorakulmion mukaan: lyhyemmät viivat ovat pizza ja kolajuoma, pitemmät viivat Robocop-trilogia. Tulikin pentagrammi eikä suorakulmio. No yhtäkaikki, kohta ehkä kuolen vähän. Tai enemmän. Jos tämä oli tässä niin hyvää elämää teille kaikille, muistakaa olla kiltisti. Paitsi O. kun se ei osaa.

12 kommenttia:

 1. kokebus! :D mutta oikeasti, ei eilen etenkään ollut ihmisten keli vaan vaikka jetien, jos niidenkään.

  VastaaPoista
 2. Saatat olla oikeessa ainakin allekirjoittaneen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Mä vähän veikkaisin. Sulla on taipumusta olla tuhmasti. ;)

  VastaaPoista
 4. parahin O! saisinko täten anoa lupaa päästä lukemaan blogiasi? koska oon niin vitun urpo, että mulla on vähän turhan omaniminen meili, etten kehtaa lähettää siitä pyyntöä.

  ei muuta. tai sitten teen uuden, ja vastaat että ei onnistu kuitenkaan, molopää.

  VastaaPoista
 5. Tää oli mun mielestä harvinaisen kaunis ja runollinen...

  -panu-

  VastaaPoista
 6. nuunis, tosiaan tartten jonku gmail-osoitteen johon lähettää toi valtuutuspyyntöjuttu. muuten no prob :)

  VastaaPoista
 7. Jos sun olos on noin perverssin kuulonen, niin mä en todellakaan haluais nyt olla sun housuissas. Vois olla jopa vähän pelottavaa.

  VastaaPoista
 8. Oli aika veikeä päivä toi eilinen. Oon ollut hereillä nyt jostain neljästä saakka, taistellut kuumeen kanssa (tai siltä tuntuvan liskotuksen) koko yön ja tehnyt päätöksen selvästä helmikuusta. Yksi poikkeus sallitaan mutta muuten mennään nyt uusin kuvioin.

  VastaaPoista
 9. Uusi tuttavuus tämä blogi, innolla nyt lueskelen. Tulee mieleen ihan Juha Vuorisen työt tästäkin.. :D ainakin semisti. ;)

  ChinCilla poistuu. o7

  VastaaPoista
 10. Vuorisen Juhan työt? Oho. Toivottavasti en ole yhtä kovasti itseäni toistava. Henk. koht. mielipiteeni Juoppiksista on se, että ekan jaksoi nauraa läpi mutta siitä eteenpäin kuvio on kyllä hyvinkin nähty jo läpi.

  Toisaalta, jos tämä onkin toistoa täynnä, se kertonee vain elämäni tylsyydestä ja kurjuudesta. Yhyy yhyy. :D

  VastaaPoista
 11. Mutta siis, tervetuloa seuraamaan!

  VastaaPoista
 12. Your article is very helpful.You might be interested in : spotify hulu

  VastaaPoista