perjantai 6. helmikuuta 2009

Kofeiini antaa hyvin kierroksia.

Olen palannut kahvin maailmaan ja halusin oikeastaan vain tulla kertomaan, että se maistuu aivan jumalaiselle tässä aamussa. Kuuntelen itselleni uutta RADAR-yhtyettä ja hyvinkin samoilla linjoilla tuntuu menevän kuin suursuosikkini Isis ja Callisto. Mahtavaa.

Nyt on jo perjantai. Ei tunnu yhtään sille. Pitkä perjantai. Normaalimittainen oikeastaan. Kuka muka antoi tälle perjantaille luvan varastaa pituutta? KUKA? Ei nyt edes ole pitkäperjantai vaan vasta helmikuun perjantai.

Toivoisin, että minulla olisi teille jotain asiaa mutta ei ole. Aion olla selvin päin tulevan viikonlopun (vaikka en enää muistakaan alkuviikon selkäkipuja ja sunnuntain infernaalista oloa) ja tätä suunnitelmaa toteuttaakseni olen menossa sunnuntaina päiväksi auttamaan entisen kotipaikkakuntani harrastepaikkaan eräiden valojuttujen kanssa. En tiedä niistä itse mitään joten osaan varmasti olla erittäin suuresti avuksi.

Nyt pitäisi skarpata ja kirjoittaa jotain hauskaa ja nokkelin sanakääntein etenevää tänne. Caprin tunnustus toi valtavan piikin kävijälaskuriin. Toisaalta taas, uskon etten voi kirjoittaa mitään hauskaa ja nokkelaa niin kauan kuin Kevin on luonani kylässä. Kevin. Kevin. Kevin. Kev(e)in. Kev(ever)in. Kev(ei taida onnistua lauseen upottaminen sulkuih)in.

Kev(laitetaan nyt sitten kokonainen kappale tänne sulkuihin kun kerran onnistui tuo äskeinenkin. Mistä minä nyt sitten kirjoitan? Äkkiä joku aihe. Pitää ihan kohta lähteä töihin. Töistä saa rahaa. Jotkut saavat paljon, minä huomattavasti vähemmän. Raha on ihmiselle uusi Jumala. Tai ei enää uusi mutta kvartaalitalouden korostama. Mikähän olisi sopiva uusi Jumala? Minäpä kerron sinulle, tuleva käännynnäinen. Uusi Jumala voisi hyvinkin olla Danny Careyn rumputyöskentely. Se se voisi olla. Nyt minun täytyy alkaa pukea, laittaa salvaa haavoihin, meikata, laittaa hiukset ja kipittää toimistoÄH)in.

Taitaa olla aika lähteä vähitellen töihin, viikon miltei viimeinen palkallinen työpäivä odottaa tekijäänsä joten on aika laittaa nakit kattilaan (buhahaa!) ja tehdä tekosia. Live long and prostitute.

10 kommenttia:

 1. Nauroin tälle niin paljon, että teit jopa mun angstisesta päivästäni paremman!

  VastaaPoista
 2. Sulle on palkinto blogissani, käypä tsekkaamassa... :)

  VastaaPoista
 3. :D

  HAHAHHAHHA HAHAHHAH, mutta etpä ikinä arvaa, mitä mä näin tänään Nakkilassa.

  VastaaPoista
 4. Lukemassa. :) Mun tekee ihan himona mieli kahvia, edellisestä kupista tulee tällä viikolla täyteen 4kk. Että hetken olen ilman ollut. Tää puutteessa olo rassaa! >__<
  Mutta, perjantaita ja hyvää työpäivää! ;)

  VastaaPoista
 5. Voi elämän kevät.. Hyvät naurut täält ainaki irtoo :oDDD

  Ja nyt sitä kahvia koneeseen.

  VastaaPoista
 6. O.: Erittäin mukava kuulla, näin jälkikäteen luettuna itselleni nousi kertaalleen vieno hymy suupielille. Ehkä starttaan jonkinlaisen uran naistennaurattajana, täytyy ottaa vain oppia joltain ammattilaiselta.

  Nerikah: Kiitos! Mulle tulee valtavia suorituspaineita tämän pystimeren keskellä seilatessa, ei ole heleppua olla kapteeni tässä vuotavassa Titanicissa.

  Capri: Kiitos sulle tosta ensiluokkaisesta (ja jatkossa aivan varmasti usein tässä blogissa pilkahtavasta) sanaleikistä. Mulla on pieni veikkaus sun Nakkilan havainnosta mutta älä pidä enää jännityksessä vaan kakaise koko kansalle se tietoon. :D

  CC: Miltä elämä tuntuu kofeiinivapaana ihmisenä? Mä oon joskus harkinnut ihan oikeata paastoa ja siihen kuuluisi myös kofeiinittomuus. Ehkä toteutan sen vielä.

  Ninni: Kiitos. En tiedä mitä muuta sanoa. Elämän kevättä odotellessa, sitten tuleekin jo se viimeinen talvi. Ydin(sota)talvi.

  VastaaPoista
 7. jätkä on yhtäkkiä oikea palkinto...KALIFI! aikas ässää tuntea moinen suurpäällikkö, silloinhan osa glooriaa ikäänkuin pisaroi minunkin päälleni.

  kevin on häiritsevä - ja häiriintynyt - jätkä. kaikkien maailman vauvakuumeisten ja muutenkin lapsiin hurahtaneen tulisi ehdottomasti lukea se teos. ja miettiä vielä kerran.

  VastaaPoista
 8. No en oikeastaan ole kofeiinivapaa ihminen. Juon teetä 2-20 kuppia päivässä :DD Ja vedän energia-juomia silloin tällöin.. ^^'

  VastaaPoista
 9. Se mun havainto..*pidättelee röhönaurua*..se oli, tyrskis, se oli..KATTI!!! AAHHAHHAHAHAHAH!!

  *kuolee nauruun*

  VastaaPoista
 10. HAHAHAHAHAAHHAHA!!! En kestä tätä... nauran niin paljon että kuAlen.... HHAHHAHAHAHAHAHAHA!!

  VastaaPoista