maanantai 2. helmikuuta 2009

I'm the Highway

Massiivisen huono vointini ei johtunutkaan pelkästä krapulasta kolmen päivän dokaamisen jälkeen vaan olen rehellisesti kipeä! Jee! Keuhkoon vähän ottaa nyt kun yskäisee mutta muutoin olo on hyvä, varsinkin henkisesti. Fyysinen olo on aina ollut mittaristollani kakkostärkeysluokalla, vähän sama kuin normaaliautoilijalle autonsa ahtopaineiden taso.

Olen ollut kotona kolmisen tuntia nyt sairastamassa ja nukkunut Scary Movie kakkosen läpi ja syönyt maksalaatikkoa, tällä kertaa lämmitettynä tosin. Nyt alkaa olla kahvi valmista ja kohta on M. Laine valmiina illan koitoksiin.

Koska lähiaikojen merkinnät ovat olleet tynkäisiä ja tästäkin meinasi tulla sellainen, otetaankin tammikuun parhaimmistoa hakusanoista. Yllättävintä kyllä, listan kärjessä on

mierolainen blogi ja se on tämä mun juttu.

rigoletto mika pohjonen hyvin lauloi, ulkomuodosta ei puhuta kun ei olla solvaavia.

”jands vista” en ymmärrä tätä.

”semisti ok” mutta vain semisti? Vähän kuten allekirjoittaneen sosiaalinen elämä.

isä mitro alkoholismi onko se alkoholismia jos juo viiniä aterioidessa? Onko se ruokaholismia jos aterioi juodessaan?

kämmenlihakset liittyvät vahvasti seuraavaan hakutulokseen

kääpiöseksi

ja sitten ei oikein ollutkaan mitään kivaa hakua, Mikki Kunttua ja Volbeatia aika paljon, S&M studiota ja sen sellaista. Asioita joista minulla ei ole kauheasti tietoa. Ainakaan kombinaationa.

No niin, nyt on kahvi valmista ja aionkin pyhittää sille seuraavat lähihetket. Jos vaikka piristyisin jonkin verran. Good day!

(otsikko In Flamesia)

9 kommenttia:

 1. Jäbän pareen olla oikeessa mun seksinsaannista!

  VastaaPoista
 2. Tänään haluaisin minäkin syödä maksalaatikkoa. Mumsmums. No jos ensi viikolla sitten :)

  VastaaPoista
 3. Mä yleensä syön maksikseni kylmänä, kuten armoitettu toverini Kesis kuunaan. Kantsii kokeilla, en oikein tiedä miksi tällä kertaa mikrotin.

  O.: Mä oon yleensä oikeassa noissa hommissa, kukaan ei ole profeetta omalla maallaan ja sen takia olen joutunut ottamaan tämän uhrautuvaisen roolini ja elää kieltäymyksessä.

  VastaaPoista
 4. mtäh? miksei mulle koskaan ennusteta seksiä? oon mä sitä todistettavasti joskus päässyt maistamaan, voisin ottaa taas kohta annoksen. esims tänään? miero, näkyykö sun kristallipallossa sellaista? pliis?

  VastaaPoista
 5. No emmä voi ennustaa muuta kuin, että ottajiahan sulla olisi vaikka kuinka perkeleesti. Sitten kristallipallo menee ihan huuruiseksi ja kaiuttimista soi Anal Thunderin Dance Motherfucker.

  VastaaPoista
 6. Jäbä oli sittenkin väärässä :(

  VastaaPoista
 7. :D senkin sairas, rivo sika! missä ne ottajat on, ei ainakaan mun makkarissa.

  VastaaPoista