perjantai 13. helmikuuta 2009

Läski hei!

Ongelmanratkaisu on aina välillä vaikeata. Nyt tietenkin enemmän, kun olen aivan järjettömän naamat ja kello ei puolestaan yhtään mitään. Tulihan istuttua työajalla mm. Om´pussa ja Loosessa ja juotua alkoholia rahaa vastaan.

On se vain jotenkin hassua, että kalja menee ihan täysillä naamaan kun ei vain viitsi syödä yhtään mitään koko päivänä. Ehkä sitä sitten laihtuu.

Keskustelut duunikaverin kanssa oli helvetin hyvät, Oopperatoveri ei ole kauhean pidetty ihminen työyhteisössä mutta pitää varautua siihen, että hänen sopimustaan jatketaan kesäkuun lopulla.

Antakaa mulle joko antabus tai sitten joku kunniakas väline jolla päättää päiväni.

6 kommenttia:

 1. jee kreisibailausta!
  mutta tosiaan, jos ei syö niin tulee ihan tosi naamoihin tosi nopeesti. valitettavasti alkoholissa on kaloreita paljon enemmän kuin monessa ruoassa.

  VastaaPoista
 2. Kutsuitko sä mua?

  Laihtumisen kannalta tehokkaampaa on ensin syödä ja sen jälkeen juoda. Vitusti. Kun oot juonu tarpeeks vitusti, tulee laatta -ja kappas, kaikki turhat kalorit on sievässä paketissa posliiniastiassa.

  Tai sitten vaan juoda vitusti. Samalla lopputuloksella. Posliiniastia sisältöineen on pääasia.

  VastaaPoista
 3. Paitsi että suurin osa niistä kaloreista on jo ehtinyt imeytyä saleen siinä vaiheessa kun se oksu tulee:(

  Älä oo tommonen. Nythän on vasta perjantai. Tästä se juominen vasta ALKAA!

  Mä ja Nuu pidetään vastaanottoa sitten huomenna kaapelilla alkaen kello 3. Neljän jälkeen meistä tosin tuskin enää juuri mitään kostuu, veikkaisin. Voi ku näkis bändeikin.

  -Panu-

  VastaaPoista
 4. Say what?!?!? Ootteko oikeasti? Mä NIIN soitan teille jossain vaiheessa. Dante'siin pitää mennä illalla. Tuleeko Capri mukaan?

  VastaaPoista
 5. Oikeasti. Liput on taskussa, riemu alkakoon. Ai Dantesiin pitää mennä vielä illalla vai? Voi jäädä väliin, koska se on ravintola, ja se vaatisi, että pääsee poken ohi, ei tuu tapahtumaan. Jos päästään sisään, mikä ettei.

  Suosittelen soittamista ennen sitä kello 16.

  -Panu-

  VastaaPoista
 6. Pöhkö, mä tarkotin tota otsikkoo.

  Mä luulen muutenkin, että mun täytyy huomenna(kin) suorittaa harrasta itsetutkiskelua ja syväanalyysia. Koko päivä. Mulle tapahtuu outoja asioita.

  VastaaPoista