maanantai 9. helmikuuta 2009

Uutiskatsaus

Hyväpovinen ja muutoinkin kovin etevä Pyriitti päätti lievittää ahdinkoani ja tuoda toisenlaista haasteen (onko sinullakin tunne, että aivan yhtäkkiä sekä Blogistaniassa että Facebookissa on oikea haasteiden ryöppy?) voimin.

Säännöt menevät näin:

1. Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se. Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksesi.
2. Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi.
3. Julkaise kuvasi ja haasta muita.
4. Tämä on leikkiä

*****


Hokkaidon yliopiston kansanterveyslaitoksen uraauurtavien tutkimusten mukaisesti päivittäinen visuaalinen annos paljaita rintoja pidentää elinikää keskimäärin 12,4 vuotta. Tutkimuksia johtava ylilääkäri, Matsumo Kakatoryo, kommentoi:


”Seurasimme 2000 ihmistä 50 vuoden ajan, toiselle ryhmälle näytettiin rintoja päivittäin, toinen ryhmä taas ei nähnyt maitorauhasia ollenkaan testiaikana. Ero oli huomattava: Päivittäin rintoja nähneen ryhmän yleisvire pysyi ylhäällä, elämänilo oli huomattava ja jopa vaikeisiin ongelmanratkaisutehtäviin ryhdyttiin oikopäätä, vaikka hivenen kuola valuen. Toinen ryhmä taas oli passiivinen ja ahdistunut. Itsemurhayritykset olivat miltei päivittäisiä ja yleistä mielialaa voisi kuvata sanalla musta. Tämän ryhmän jäsenet kuolivat keskimäärin 40-vuotiaina kun taas ensimmäisen ryhmän jäsenet elivät jopa 52-vuotiaiksi asti!”


Tiedemaailmaa kohisuttava uutinen on otettu maailmalla ilolla vastaan ja EU:ssa ollaankin jo säätämässä Yleisen ilmapiirin lakia, joka läpimennessään pakottaisi sakon uhalla kaikki naiset näyttämään paljaita rintojaan pyytäjille. ”No hei, meillä joilla tissit on, niin rohkeasti niitä vaan näkyville. Vilautellaan Suomi nousuun!” tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen kommentoi napittaessaan kauluspaitaansa takaisin kiinni.


******

Että semmoista sitten tällä kertaa. Olen pahoillani mutta nyt ei oikein meinaa lähteä kovinkaan hyvin. Koska Kesäminkki on etevä skribentti, ajattelinkin ojentaa tämän haasteen hänen suuntaansa ja kuvaksi valikoitui allaoleva otos Karmarockista vuodelta 2006.



9 kommenttia:

 1. Olen otettu rintavarustukseni saamasta korkeatasoisesta huomiosta. Bravo Miero!
  Kesti hetken aikaa hiffata mitä tuo sun kuva esittää.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, tissejä! :D

  Onko noi sun sormet?

  VastaaPoista
 3. Ai ettei irronnu, hah. Juttuhan oli loistava! Ja nyt eikun vilauttelemaan - tosin ketään ei ole paikalla toimenpidettä todistamassa... :(

  Ai niin, MOIKKA!!! :)

  VastaaPoista
 4. Capri: Alemmassa kuvassa saattavat olla, en oo ihan varma. Kyllä ne taitavat olla nyt kun oikein rupesin miettimään.

  Stansta: Kiitos kovasti, en ole itse kylläkään tyytyväinen. ja niin, MOIKKA! :)

  VastaaPoista
 5. Yleisen ilmapiirin lakiesitys saa kannatusta!

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa! Naiset, ymmärtäkää tämä vinkki.

  VastaaPoista
 7. Niin että noi Pyrtsin tisseillä hilluvat sormet ei oo sun. Boooriing..

  Mutta miks mä oikeestaan kysyin, niin tein huomion, eh, että noi on..eehh..aika näppärän näköset sormet. Ollakseen miehen. Näppärät,juu. Tosiaan. Herättää mielikuvÄH

  VastaaPoista
 8. Joskus ammoisina aikoina noi sormet olivatkin näppärät. Nykyisin niistä kasvaa naavaa kun ovat toimettomina olleet niin pitkään. ;)

  VastaaPoista
 9. Miero "Naavasormi" Laine :D
  Mulle tulee ihan käsittämättömiä mielikuvia :D

  VastaaPoista