lauantai 21. helmikuuta 2009

Legitiimejä fragmentteja

Eilinen ja tämä päivä tähän asti pieninä fragmentteina, henkilöllisyydet soveliaisuussyistä salattu:

ehdotus elokuvasta, vetoaminen myöhäisen ajan huonouteen, sopimus kahvista, kahvin vaihtuminen kaljaan, kutsuviestejä Kesikselle, Nuulle ja O:lle, pari tuoppia Loosessa, siirtyminen kaljakaupan kautta bunkkeriin, Eläkeläisiä dvd-formaatissa, sisko ja lankomies kyläilemään, filmin alkava katkeilu, paljon savukkeita ja olutta, yöpuulle asettuminen, tissivisio, ns. whiskey dick, cunnilingus, huojennus siitä että ehkä sittenkin vielä sen osaa (havaintojen perusteella ainakin), uni.

Valtava päänsärky, kahvia, naapurin omituinen laivainstallaatio ja siitä johtuva vesikatko, humalassa bussiin ja myöhässä luennolle, sisälmyksiä roviolle, helvetinaukko, paratiisi on vasemmalla, nuokkuminen, kutsu lähteä tänään juomaan olutta Hakaniemeen, limua ja suklaata pysyäkseen hereillä, Marxin veljekset esimerkkitapauksena, paluu bunkkeriin ja näiden rivien kirjoittaminen.

(otsikko suoraan luennolta)

7 kommenttia:

 1. Okei, mä en tajua. Mikä on ns. whiskey dick? Kuulostaa ihan joltain skidisti pervesoituneelta metalliyökerho-drinkiltä. Tyyppaisin.

  Jos äänestät Hakista, saatan koittaa liueta sun seuraas hetkeks. Jos äänestät Kalliota, sama lähes varmasti.

  VastaaPoista
 2. Ns. Whiskey dick on sellainen jota naiset ei tyyppaa.

  VastaaPoista
 3. sano nyt mikä se on? mäkään en tajua?

  VastaaPoista
 4. liittyykö siihen alkoholin juomisen aiheuttama, hmm, epävalmius tietyissä elimissä? ja senkin perverssi lipsuttelija, joka merkintä pelkkää oraalista oratoriota - ja vielä siskonsa kanssa! häpeäisit edes!

  VastaaPoista
 5. Jo vain, Kesis, kyllä liittyy.

  Se, että vihjaat kyseisiä meininkejä siskoni kanssa, saa mut oikeastaan aika vihaiseksi. Mun huumori ei kanna niin pitkälle kumminkaan.

  VastaaPoista
 6. Oonpas ollut yöllä kännissä näköjään pahasuinen. Emmä oo ollut toivottavasti aika vihainen mutta kumminkin, mun huumori ei mene tonne asti.

  VastaaPoista
 7. ymmärrän. sä vain et maininnut tossa oikeastaan muita naisia siihen saakka, niin en voinut vastustaa kiusausta. tässä näemme jälleen kerran, miten yhteistä huumorintajua ei voi odottaa olevaksi, sillä ei sellaista ole olemassakaan.

  VastaaPoista