torstai 19. helmikuuta 2009

Aivan non-stop

Kylläpä on hienoa olla mies. Aina vain saa olla tissit mielessä ja muutenkin.

Tuo alku ei kyllä nyt liittynyt mitenkään mihinkään. Ei anneta sen haitata vaan siirrytään päivän epistolaan joka on yllättäen edellispäivien tapahtumien läpikäyntiä. Ei kauhean mielenkiintoista, joten jos sinulla on vaikka töitä tehtävänä, lapsia ruokittavana, kansakuntia sorrettavana tai muuta tekemistä, niin suosittelen tekemään niitä, tästä merkinnästä on tulossa hyvin heikkolaatuinen.

Epäilen, että Nuuniksella ja minulla on näkövika. Tai sitten vain beer goggles. Yhtäkaikki, olin siis eilen Pikkuisen kanssa kahvilla. Voi luoja. Ensinnäkin, hän oli leikannut tukan juuri sillä tavalla kuin pelkäsin hänen tekevän ja… beer goggles.

Vastapäätä istuvan henkilön ollessa ei-niin-valtavan-viehättävä ja puhuessa aivan non-stop, oli tunti elämästäni hyvin pitkä ja rasittava. Onneksi Kiisseli oli tulossa Helsinkiin ja sain tyylipuhtaasti hyvän syyn lähteä kidutuksesta pois ja katsomaan vaihteeksi vähän teatteria. Erkaantuessamme Kampin kulmalla, en pystynyt edes sanomaan: ”Kiitos tästä, oli tosi kivaa.” vaan kaunein mitä sain sanotuksi, olikin: ”Kiitos tästä, oli… mun pitää nyt mennä.” Sitten se pakollinen halaus.

Ja sitten se pakollinen pusu. Hänen toimestaan.

Miten minä rukka tästä nyt oikein pääsen tyylipuhtaasti pois? Hän oli ihan innoissaan suunnittelemassa meille yhteistä viikonloppuiltaa ja ties vaikka mitä. Minä lähinnä suunnittelin rituaalista itsemurhaa taikka juoksemista upottaviin jäihin. Onneksi sain sanotuksi, etten voi luvata yhtään mitään koulukiireiden vuoksi. Taitaa niitä kiireitä tulla äkisti ja aivan valtavia määriä.

Pääsin onneksi seurastaan irtautumaan ja Kiisselin kanssa katsomaan sivistävää teatteria. Loppuilta oli täten parempi ja olen päättänyt siirtää itsemurhani viikonloppuun.

Nyt olen kotona työpäivän äkillisen lyhentymisen vuoksi ja posteljouni oli tuonut tilaamani pari levyä ja elokuvan, kahvin tuoksu luikertelee bunkkerini keittiötiloista nenääni. Taitaa siis olla aika lopettaa tämä merkintä, hakea kahvia ja etsiä netistä jotain omituista jota katsoessa voisi vaikka mastÄH.

***

Mmm… ruisleipiä… sohvia… tiiliseinä… AAAHHHH!!!!

11 kommenttia:

 1. :D :D Saahan nyt vähän nauraa, saahan. Kuningas alkoholi on siitä niin vekkuli, että se muuttaa helposti mustankin valkoiseksi.

  Tietenkin olen nyt myös helpottunut, ettei tuo tukkasotka päässyt maailmanpelastamisemme väliin.

  Entä haluatko seuraavaksi ylevän neuvoni? Saat silti. Lainaan sen suoraan eräältä suurelta ajattelijalta. Se kuuluuu näin: ilmoita ihan suoraan ettei nappaa. Parempi niin.

  :-*

  VastaaPoista
 2. Ihan kuin siteeraisit suuren ajattelijan sijasta jotain minulle tuttua henkilöä. :D

  Meidän maailmanpelastamisemme väliin ei nyt ihan helpolla ole tulossa mitään kummoista, ellei sitten siihen lasketa fyysistä olemustani. :D

  VastaaPoista
 3. :D Äh, ei sitä lasketa. Mä oon kuitenkin lihonu, niin että tasoissa ollaan.

  Mutta on silti myönnettävä, että mun maailmani järkkyi kun olin jostain menneestä postauksestasi lukevinani, että sulla on mahdollisesti yhtä paljon tukkaa kun mulla. Uusi ihmisrotu tulee siis olemaan melko tukkaisa.

  VastaaPoista
 4. No mikä nyt on paljon ja paljon. Jos antaisin näiden edes joskus olla auki, olisi niiden pituus tuolla puolen selän tietämillä. Jännää mitä tapahtuu kun ei vain viitsi leikata.

  VastaaPoista
 5. Mä olen sitten muuten ihan erinomaisen hyvä saksien kanssa. Vain kerran haavoittanut korvaa ja vain kahdesti ajanut vähän kulmakarvoja. Sitä kallokoloa ei voida laskea mun viaks, koska kohde heilui, enkä mä kännissä osu heiluvaan kohteeseen.

  Tehään susta militantti, hah?

  VastaaPoista
 6. mitä vittua? oonko mä turhaan ollut paastolla kun tunsin oloni niin epäviehkoksi tavatessani pikkuisen silloin? oliko sillä muistamieni lyhyen hameen ja fuckmebootsien sijasta polvipussiset verrarit kuitenkin todellisuudessa? en pysty uskomaan ettei se muka ollut oikeasti viehko. vaikka sä et kyllä tollasista juksuta. mitä. vittuÄH

  VastaaPoista
 7. Olihan sillä lyhyt hame ja fuckmebootsit mutta... emmä tajua. Joka tapauksessa, mua on selkeästi huijattu ja haluaisinkin valittaa jonnekin. Haloo, onko valituspäälliköllä?

  VastaaPoista
 8. toi on kyllä tosi nihkeetä. soita ihan minne vaan ja huuda, koska ei noin käy. kusetusta! mitäh!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, sä oot pitkätukkanen. Loves it.

  VastaaPoista
 10. No enkö synkkyyksissäni ihan tarpeeksi toiminut valitustolppana, häh? Ei hame ja saappaat vielä naista tee, pöljät.

  VastaaPoista