lauantai 14. helmikuuta 2009

Anna sialle nimi.

Mitähän tästä päivästä tulee? Olen eilen näköjään kirjoittanut merkinnän ja kommentoinut. Kännissä ei pitäisi päästä nettiin. Ei ole muistikuvia nimittäin ollenkaan, ihan suhteellisen yllättyneenä sai sähköpostiin tulleita kommentteja availla.

Mitä merkinnän jälkeen tapahtui? Lähdin Memphisiin moikkaamaan Stereota ja erästä ystäväämme ja yllättäen päädyin juomaan skumppaa ja syömään party foodia. Onneksi oma lompakko ei noista kärsinyt, tili on kohta taas juotu. Jälleen kerran.

Yöllä olin saanut tekstarin lankomieheltä ja olen näköjään sitten myymässä akustista kitaraani Varosen Tumpille. Mikäs siinä, saapahan taas lisää rahaa jotka voi laittaa possuun. Toivottavasti possun nimi ei ole Loose. Pitäisiköhän muuten antaa säästöpossulle nimi? Olisiko se tarpeeksi feminiiniä? Järjestetäänkö oikein nimikilpailu teidän kesken? No näinhän me tehdään. Tällä hetkellä possu tottelee nimeä Vitun Sika mutta on valmis vaihtamaan sen. Kyseessä on musta Ikeasta ostettu possu. Nyt kaikki miettimään sopivaa nimeä. Voittava ehdotus palkitaan naavaisesti tai jotenkin epäsopivasti.

Nyt aamulla sitten käynnistettyäni tietokoneen, laitoin kahvin tippumaan ja kampesin itseni suihkuun. Suihku piristi jonkin verran mutta ei tarpeeksi jotta takuulla muistaisin miksi en saa olla darrassa töissä. On tosi vaikeata olla tarkkana tietyissä asioissa ja ajoituksissa. Annan sinulle esimerkin tästä aamusta. Lue tämän kappaleen eka lause uudelleen niin päästään tarinassa eteenpäin.

Suihkun jälkeen menin keittiöön ja sain keittää uudelleen kahvia, kun en ollut ensimmäisellä kerralla nähnyt näköjään tarpeelliseksi laittaa kahvinporoja. Tällaisella skarppiudella on tosi kiva mennä töihin. Vali vali, itsehän join. Vai joinko? *mysteerimusiikkia*

10 kommenttia:

 1. Huomenata Mierolainen!

  Vielä tässä kohtaa aamua, kun on vasta menoillaan toka kuppi kahvia, ei päättömien ideoideni arkusta irtoa nimiehdotusta, sorry... Mutta sitten kun sinulla on possulle se loistava nimi, jossa kiteteytyy sian syvin olemus, niin voisit vaikka järkätä possunristiäiset, kun kissanristiäiset on jo totaalisen out... ;)

  VastaaPoista
 2. Huomenet! :)
  Hmm, possulle nimi? Nöffi, Pate, Mörkki, Pointsi..? :D

  VastaaPoista
 3. ainakin ayia napassa ruotsalaiset pojat juotti väkisin shotteja, niillä oli ihan pettämätön tekniikka silleen, että se kävi nopeasti ja sen joi joka kerta epähuomiossa ja yllätyksessä. ehkä sulle on käynyt niin? *mysteerihohotusta*

  VastaaPoista
 4. :D soossisurffailu on niin reunalla elämistä että ehkei mikään! ja kahvinkeitto on olympialaji, ei se suotta ole haasteellista siis.

  mua kiinnostaa naavainen palkinto sen verran, että annan jalon panokseni: viimeaikaisten blogikokemuksieni perusteella joudun ehdottamaan ensimmäiseksi nimeä Bmad. toinen ehdotus on mukavasti abstrakti, Muovipäällysteinen korvakäytävä. kolmas on Taisto Massinen. kolmas on tietenkin Hillomunkki. neljäs on Marke.

  ja nyt meen pois, ennenkö suu alkaa vaahdota kun innostun.

  VastaaPoista
 5. Voin muuten sanoa, että olo on aika kurja tällä hetkellä. Ehkäpä tämä tasoittava kalja tekee sen mitä sen pitäisi. JOS ei tee niin räjäytän koko maailman ja haastan avaruudesta kaikki panimot oikeuteen.

  Ja niin tosiaan, oikein hyvää ystävänpäivää, terhakkaat pikku puudelit <3<3<3

  VastaaPoista
 6. Sano, että sä oot siellä vähintään yhtä krappiksissa kun mä, sano?

  Jos mulla olis possu, säästö tai ihan real thing, sen nimi olis Kinkku. Joskus suunnittelin ostavani sellaisen oikean, mutta tulin toisiin ajatuksiin tajuttuani, etten kuitenkaan vois laittaa sitä ikinä lihoiks. Minipossu taas on mun mielestä vähän out. Säästöpossulle ei ole käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Mä en sano mitään. Sen sijaan harkitsen merkinnän kirjoittamista. :D

  VastaaPoista
 8. Hei voitinksä tän kilpailun vai en?!? :D
  *etsii tulostaulua*

  VastaaPoista
 9. Mä olin jo kokonaan unohtanut tän! Olen diktaattorimaisessa elämässäni päättänyt nimetä possuni kaikkien arvausten vastaisesti Looseksi. Sinne ne rahat menee täten aina. Looseen.

  NAURAKAA!

  VastaaPoista