tiistai 17. helmikuuta 2009

Vapise maailma.

Jopas on tylsähköä. Tulin kotiin vartti sitten ja palkka luonnollisesti juoksee vielä nelisen tuntia. Tänään töissä olen syönyt täytekakkua ja saanut kuulla mahdollisesta uudesta aluevaltauksesta töissä vähän yli kuukauden päästä. Odotan innolla sitä toteutuvaksi.

Ai niin, tiedättekö mitä on sellainen missä on lohkoperunoita, lihapullia ja raakaa sipulia, kaikki kylmänä tietenkin? Minä vastaan puolestanne tähän kinkkiseen visailuun. Se on työpaikkani ruokalan näkemys lihapullasalaatista. Oli siinä jotain vihreitäkin juttuja mutta ne eivät minua kiinnostaneet. Voin ihan samalla logiikalla kutsua eilen tekemääni Caprin erityisruokaa pastasalaatiksi. Jos jätän sen siis lämmittämättä. Onhan siinä ruispastaa, jauhelihaa, sipulia ja valkosipulia.

Jäi viikonlopun merkinnästä mainitsematta Myr De Nomsin omituiset kilarit. Harvemmin sitä näkee ihmistä pitkän tauon jälkeen ja toinen vetää skitsot siinä paikan päällä kun nähdään niin harvoin. Toki minullakin on häntä ikävä ja näemme hyvin harvoin vaikka asumme puolentoista korttelin päässä toisistamme mutta reaktio oli silti kovin yllättävä. Tänään olen menossa nyt sitten luokseen kahville onneksi. Huomenna on tarkoitus mennä kahville Pikkuisen kanssa. Hiihaa!

Onko joku hyvä kirjoittamaan vapaamuotoisia anomuksia? Ajattelin yrittää saada ”koulutusrahastosta” taloudellista tukea aivan hulluna kesän festarireissuille. Jos vaikka saisi hotellimajoitukset ja liput. Vilunkimeininki on mun mieleen.

Tänään muuten tapahtui metroasemalla aika omituisia. Lipuntarkastaja-armeija ja pari poliisia olivat käräyttämässä liputtomia matkaajia (miksi emme siirry joko täysin ilmaiseen joukkoliikenteeseen tai vaihtoehtoisesti työllistä ihmisiä Unkarin malliin, eli miehittämällä jokaisen metroaseman? Näin olisi mahdotonta päästä kyytiin ilman lippua). Siinä minä sitten kävelin muina miehinä tarkastajavuoriston halki katseiden kääntyillessä perääni. Eipä kukaan viitsinyt pilettiäni tarkistaa. Johtopäätös: Jopa virkavalta pelkää minua. Voin tehtailla haluamiani rikoksia, olenhan nyt selkeästi lain yläpuolella ja tekosiani katsellaan läpi sormien. Vapise maailma, uusi superrikollinen aloittaa toimintansa!

11 kommenttia:

 1. ..and so they lived happily ever after. Hyvin hoidettu.

  Teeskentelen etten ole kateellinen.

  Niin, ja muuten se caprin "erityisruoka" (:D) ei sisällä valkozipulia eikä tavan zipuliakaan. Sillon kun ollaan oikeesti köyhyysrajan alapuolella, ei ole varaa mihinkään ylimääräsiin zipuleihin.

  VastaaPoista
 2. "Happily ever after" ei ole kyllä koskaan toteutunut joten ihan kauheasti en laittaisi painoarvoa tälläkään kertaa. Älä ole kateellinen. Pidä mielessä, että meidän kahden pitää pelastaa ihmiskunta.

  Kaksi sipalia maksoi muistaakseni n. 50 senttiä ja niillä on hyvä lisätä ruoka-annoksen kokoa joten...

  Mun elimistö näköjään petti just äsken kun olin Kesiksen kanssa bissellä. Jäi olutkin kesken ja vamma-Laine kotiin pykimään.

  VastaaPoista
 3. Oi! Mä niin otan sut mukaan seuraavan kerran, kun tahdon olla superrikollinen. Mihin isketään ensin?! Mua houkuttelisi jokin kaljaisa paikka!

  VastaaPoista
 4. Kaljaisa paikka kuulostaisi muuten hyvälle, MUTTA!!! Mun elämääni ei kuulu päihdyttävät aineet enää laisinkaan, olen ottanut uuden lähdön tähän hommaan. Kehoni on temppelini.  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

  VastaaPoista
 5. HAHAHAHHAHHAHHAH!

  Montaks sä oot tänään jo ottanu?

  VastaaPoista
 6. Mitäs helvettiä... En yhtään TIETENKÄÄN! Mä en oo mikään arkijuoppo. Yleensä. Eilen join vajaan oluen, kantsii kysyä Nuunikselta ja Kesikseltä niiden saldoa eilisestä.

  VastaaPoista
 7. Ja blogien tarkastaja hyvää päivää! :)
  Hei vitsi, mäki oon etsinyt rikolliskumppania, ni voisitsä vähän jeesiä ku kukaan muu ei uskalla lähteä miun kaa? Tollasesta isosta (ja komeesta, i hope.. ;D) poliisien painajaisesta olisi iso apu.. :)

  <3: CC

  VastaaPoista
 8. Siis EN MÄ NYT OIKEESTI mitään rikollista meinaa tehä!!

  *päälyilee ympärilleen mahdollisten nettipoliisien pelossa*

  VastaaPoista
 9. Mä en kyllä oikeasti ole iso enkä komea poliisin painajainen. Kysykää vaikka Nuulta, Kesikseltä ja muilta minut oikeasti henk.koht. tuntevilta.

  Henkisesti saatan olla tukeva ja alkuviikkoisin vatsanseudultakin vähän. Muutoin pyrin olemaan (asialle mitään tekemättä) pieni ja pienten puolella. Ja ei, nyt ei puhuta peniksistä, Capri.

  VastaaPoista
 10. :D :D

  Entä aamuisin, jäykkä ja valtava, maybe? Puolia on vain kaksi, iso ja pieni. Jos sä et kerran ole pienten puolella, niin mä näen meidät hyvinkin pääsemässä eräänlaiseen molempia osapuolia ilahduttavaan sopimukseen. Mulla on kuitenkin tissit vaihdon välineiksi. _Kaks_ tissiä.

  VastaaPoista
 11. Nuu, Kesis ja muut ketkä tämän herrasen henkkohtasesti tuntee, kuvia saa laitella sitten minulle päin! ;)

  VastaaPoista