keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Pimeyden liitto

Capri laittoi minua palkinnolla ja olen nyt ihan sanaton. ”Kiitos erittäin paljon!” muodostuu vähitellen kumisevan kalloni sopukoista eheäksi sanalangaksi ja sormeni tamppaavat näppäimistöä innoissaan. KATSOKAA! SANOJA!Tämän suuren kunnian kynnyksellä on tietenkin jaettava omastaan eteenpäin (leidit? Anyone? Lupaan olla nopea?) ja tämän lisäksi ajattelin antaa samaa sydänmerkintää eräille luottopelaajilleni. Siispä pyydän teitä tänne korokkeelle kanssani:

Nuunis joka on sanoinkuvaamattoman hauskaa seuraa, sekä netissä että ihan elävänä, ja jota ilman useat työpäiväni tuntuisivat tylsiltä. Siis ilman blogiaan. Työpäivisinhän minä häntä seurÄH. Vaikka joskus kirjoittaakin asioista joista en tiedä yhtään mitään, on otteensa asioihin sellainen, että haluaisin oppia juuri niistä asioista. Ja ihminen joka on lanseerannut mm. huumausaineen Leppävaara ja kodinhengetär Lettuhuoran.

Kesäminkki
joka on varmastikin verbaalisesti lahjakkain henkilö jonka olen kuunaan tavannut, äärimmäisen fiksu, hyvin laajan yleissivistyksen omaava ja silti haluton keulimaan. Tekstinsä on asiasisällöiltään hyvin tarkkanäköistä ja olen edelleen sitä mieltä, että niiden pitäisi olla lehdissä kolumneina, ei pelkästään netissä. Viihdepuolta kirjoittaessaan kykynsä kiteyttää asioita on niin mahtava, että olen aina harmissani, etten ole ollut paikalla.

Yhden haluan antaa takaisin antajalleen eli Caprille jonka elämä kuulostaa hyvin satumaiselle seikkailulle mutta silti sieltä paistaa rivien välistä totuudensiemenet välistä. En oikeastaan osaa kuvata oikein sanoin ja harmittaa. Lukekaa ihmeessä, harvinaista herkkua internetissä. Minun on ehkä joskus pakko tavata kyseinen neitokainen ihan elävänä (nyt et kirjoita mitään ruumisjuttuja tähän vastapainoksi toim.huom.) vain vahvistuakseni mielikuvastani.

Ja vielä yhden verran jaksan kirjoittaa vaikka saajia onkin enemmän. Neiti O. aivan uskomattoman kirjoitustyylinsä turvin vetää punaisen sydämen (sic) luokseen. Ne joilla lukuoikeus on, saavat olla etuoikeutettuja sillä varsinkin muutaman päivän sisällä on tullut hurjaa tarinointia. Osa jutuista tosin menee joskus allekirjoittaneelta vähän ohi mutta se ei liene mitään uutta, olenhan vain mies.

Näillä menen nyt eteenpäin, laitan teetä tulille ja niistän noin tuhat kertaa. Kiitos vielä kerran erittäin kauniista sanoistasi Capri, olen äärimmäisen otettu.

EDIT: ChinChilla (tosi hassua muuten, että kutsuin edellistä avovaimoani tuolla nimellä) pääsi yllättämään puun takaa ja halusi myös antaa blogille tunnustusta. Tämä on ystäväiseni aivan liikaa. Kiitos CC!

6 kommenttia:

 1. voi... voi sentään. olen oikeasti sanaton. kirjoitit niin hirvittävän kauniisti musta ja mun kyhäilyistä, etten tiedä miten edes kiittäisin. sanon sitten vain näin: kiitos. (uskomattoman mielikuvituksetonta, tiedän)

  VastaaPoista
 2. mä mieteinkin et toi vessa kuulostaa joskus siltä, että siellä oli webbikamerÄH

  kiitos. kumarretaan yhdessä lettuhuoran kanssa leppävaarapäissämme alastÄH

  VastaaPoista
 3. Lyhyestä virsi kaunis. Sä oot hellyyttävä. Ole hyvä, ja kiitos sanoistasi. Kolmen päivän sisällälusimisen jälkeen on kyllä sanottava, että sadut on tästä kaukana. Urgh.

  Mitä tulee siihen elävänä näkemiseen, kannattaa pitää kiirettä, sillä aion taas tänään tehdä itsemurhan ottamalla yliannostuksen vodkalla alas huuhdottuja lihasrelaksantteja. Enkä mä sitten voi tyytyä alle 16 tuntisiin tälleihin, joten kiire tulee.

  Enihau, u rock.

  VastaaPoista
 4. Tällien pituushan on luonnollisesti oleva pitkä, tai riippuu aina siitä, että kuinka kauan kloroformi vaikuttaa. EIKU!

  Relaksantit ja brenkku on kyllä aika hurja yhdistelmä, en suosittelisi. Mun pitäisi kanssa ottaa jotain troppia mutta ihan teetä tässä juodessa ja tunnin päästä pitääkin lähteä töihin pyörähtämään.

  VastaaPoista
 5. Heh, no en tiedä onko se miun nimi sitten hyvä vai huono homma.. :D Mutta, I hope you like it!
  ilo on kokonaan minun puolellani! <3 ;)

  VastaaPoista