keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Live This!

Koska suunnilleen jokainen merkintä alkaa (muistaakseni, en jaksa tarkistaa massiivisen laiskuuteni takia) maininnalla kahvinjuonnista, tätä merkintää en aio aloittaa niin. Vaikka totuuden nimessä myönnettäköön, että kahviahan minä tässä nyt juon.

Muistatko sen tunteen kun sydämesi ottaa ylimääräisiä sykäyksiä aina tekstiviestin saadessasi tai sähköpostiin kirjautuessasi, ihan vain siitä jännityksestä, että onkohan edes muutama sananen tullut siltä eräältä? Minä muistan nykyään oikein hyvin ja se tuntuu hyvälle. Kiitos Pirpana kun tuot hymyn näille synkeille kasvoille. Ja silmiin.

No niin, oliko nyt tarpeeksi lässyttelevä ja sydämiä täynnä oleva alku? Otetaan muutama hakusana ja sitten minun pitää mennä hakemaan pyykit koneesta ja tiskata. Palkallinen työ alkaa kahden tunnin päästä.

espoohon espooseen näitähän voi tehdä jokaisesta paikkakunnasta! Nyt kaikki mukaan taivuttamaan nurinkurisesti.

Heikki Malmberg
on Suomen ihan kärkinimiä rumpaleista. Käytti ainakin jossain vaiheessa Mike Manginin oppeja.

mitäs minä sitten kirjoittaisin tähän suosittelen koti- taikka ulkomaisia sanoja, välimerkkejä vähän sinne tänne ja katsellaan mitä siitä tulee. Voit vaikka julkaista koko homman blogina. Jos taas raaputtelet linkkarilla sanoja käsivarteesi, suosittelen ytimekästä eikä niinkään jaarittelevaa ja maalailevaa kerrontatyyliä.

savuke rakastellessa on hyvä laittaa tuhkikseen. Tuhkakupin voit sijoittaa vaikkapa partnerisi selän päälle, jos ajat takaapäin.

vapaa rakkaus treffit radio ei tähän ole oikein mitään sanottavaa.

No niin, loput hakusanat olivat kovin tuttua kauraa edellisiltä kerroilta joten niitä on turha toisintaa. Nyt on aika nauttia juoman loput ja sitten lähteä teutaroimaan kotiaskareiden kovinkin ihmeelliseen ja jännitystä purskahtelevaan maailmaan. Oikein hyvää päivää sinulle.

7 kommenttia:

 1. Kaikista parasta on, jos sen tunteen voi saada vielä vuoden yhdessä seilaamisen jälkeenkin :)
  Kevät tekee temppuja kun ilostun toisten lässyttämisestä :D So unlike me!

  VastaaPoista
 2. Väliaikatieto: Työpäivä on puolessa ja kreivi von Laine kuuntelee töissä Aphex Twiniä kofeiiniövereissä. On muuten mielenterveys kohta aika mennyttä. Täytyy ehkä yrittää keretä töistä ajoissa hakemaan pari iltakaljaa. Tämä ei voi jatkua näin.

  VastaaPoista
 3. Ihan ihkua, kun sua hymyilyttää.

  Noni, ny muakin alko sit hymyilyttää. Tän päivän piti kyllä olla kulmakurttunen ja viivasuinen.

  Oon ehkä kans skidisti sellasessa lässynlässyn-mielentilassa, kun kaikki vastaantulevat ihmiset näyttää vähän sellasilta isoilta ja pulleilta sydämiltä, jotka löllyy ihastuksen keventämin askelin verenpunasina eteenpäin ja sitten niillä on myös pinkit silmälasit ja käsissä kukkasia.

  VastaaPoista
 4. Oho, ehit väliin. Kuinka vitun kauan mä tota kommenttia kirjoitin, häh?!

  VastaaPoista
 5. Ilmeisesti aika tosi kauan? :D

  Toi sun vastaantulijakuvaus on kyllä vertaansa vailla. Aivan mahtava. Saako siteerata joskus?

  VastaaPoista
 6. Jos ON sana hallussa Caprilla, niin On kyllä sullakin! Jauh!

  VastaaPoista
 7. Feel free, muru. Mitä tahansa sulle ;)

  (kiitos Stansta näin sivumennen sanoen <3)

  VastaaPoista