sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

konditionaali

No kuka sitä nyt viitsisi joka viikonloppu ryypätä perjantaina ja lauantaina? Sitä minäkin. Jos olisin juonut, olisi ilta ehkäpä kulkenut seuraavanlaista reittiä:

Ehkä olisin ensin ollut Kesäminkin residenssissä juomassa olutta ja minkin mennessä blogitapaamiseen, olisin saattanut hänet sinne. Kahden tuopin jälkeen olisin jo osannut poistua paikalta.

Sitten olisin mennyt ystävälleni Stereolle ja juonut siellä olutta lisää.

Sieltä olisimme menneet Hakaniemeen ja syöneet Mäkissä hampurilaisia ja juoneet kahvia.

Sieltä olisimme menneet ravintolalaiva Wäiskiin ja dokanneet aivan hulluina, kuin Sziget-festivaaleilla kuunaan. Ihmisten kondis oli myös täysin vastaava kuin Taisto-busseissa. Ammattilaiset asialla.

Sieltä olisin sitten sadan tuopin jälkeen lähtenyt Kuulapään ja MH:n kanssa keskustaan, Kuulapään vielä matkan varrella mennessä sittenkin kotiin.

Keskustassa olisin mennyt Baker’sin alakertaan ja juonut kaljaa. Ja sieltä sitten lähtenyt tien toiselle puolelle Baseen juomaan lisää kaljaa.

Basesta olisin ottanut suuntiman kotiin ja ollut muistamatta koko kotimatkaa ilmeisesti.

Tämä siis jos olisin juonut. Ja jos joisin alkoholia usein, saattaisin myös saada testissä 25 pistettä. Testissä, jonka kipuraja näyttäisi olevan kahdeksan pistettä.

4 kommenttia:

 1. loistavaa! ja kivaa että nuo nimet ovat jääneet, tunnen lievää ylpeyttä.
  olit oikein reipas eilen, urheasti pönötit siellä ne kaksi tuopillista, vaikka otsassa luki AHDISTUS varmaan vompatinkokoisin kirjaimin. hyvin tehty!

  VastaaPoista
 2. Aika rohkeet pisteet. Itselleen rehellinen mies?

  Mä jouduin työterveystarkissa johonkin tollaseen höpöhöpötestiin, ja huijasin itseäni oikein olan takaa. Silti tulos oli kyseenalainen.

  VastaaPoista
 3. Tulihan sitä oltua hyvin rehellinen siinä testissä. Milloin on oikeasti syytä huolestua, se lienee sitten jo toinen juttu. Ehkä olen vähän kokenut moraalista krapulaa kun olen merkinnän kirjoittanut.

  VastaaPoista
 4. Jos et tunnusta mitään, niin mitään ei ole tapahtunut! Vietit illan kotona hyvää kirjaa lukien. Piste.

  VastaaPoista