keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

"Illaksi kotiin"

On tämä taas tällaista. Ei oikein mitään tapahdu, arki on hyvin arkimaista ja opinahjon tehtävät eivät tunnu tekevän itse itseään suoritetuiksi. Minulla ei vain olisi oikein mitään intressejä kirjoittaa asiatekstiä. Eipä toisaalta tämä asiatonkaan linja tunnu lähtevän.

Tekee mieli kahvia. Onkohan kello jo liikaa?

Minun pitäisi myös tiskata, paristakin syystä. Ensinnäkin, en halua tähän elämänvaiheeseen lemmikkieläimiä, varsinkaan lentäviä sellaisia. Jonkinlainen muunlainen lemmikki olisi ehkä ihan mukava. Paljonkohan maksaisi (hankinta- ja ylläpitokulut yhdistettynä) vaikka mammutti tai dinosaurus? Otetaan vielä takapakkia tuon äskeisen suhteen, voisin sittenkin ottaa lentävän lemmikin. En banaanikärpästä vaan lentoliskon. Antaisin sille nimeksi Finnair ja lentelisin sitten aina Finskillä töihin ja kotiin.

Ruoaksi se saisi metsästää citykanit ja häiriköivät pikkulapset. Iltaisin me sitten katsottaisiin pornoa, juotaisiin kaljaa ja oltaisiin best buddies. Annettaisiin toisillemme handjobeja nousuhumalassa eikä koskaan puhuttaisi niistä selvin päin.

Niin se menisi hyvin. Finskillä saisi todennäköisesti myös lentää päihteiden vaikutuksen alaisena, saa koiraakin ulkoiluttaa kännissä. Vai saako, Capri? Voisin aina soittaa Loosesta Finskille, että ”Tule hakemaan, otan sulle tosta jonkun pirkon matkaan mukaan niin voit sitä sitten ajella. Minä voin ottaa kuvia.”

Sitten kun elämä vähän seestyisi, alkaisimme tehdä kahdestaan mysteerimusiikkia, myytäisiin sitä Hollywoodin elokuviin ja ostettaisiin ikuinen elämä. Meillä olisi niin hauskaa, ettei kukaan edes voi käsittää. Minä ja lemmikkini, a match made in heaven.

7 kommenttia:

 1. Tää ol hauskinta lierolaista naismuistiin:D

  -Panu-

  VastaaPoista
 2. tää oli aivan hulvaton. bra-fucking-vo!

  mun alko tehdä mieli samanlaista lemmikkiä, on punkkikin kiva muttei mitään finskiin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. hih, Mieroa parhaimmillaan :)
  minäkin olen ollut hiljaa hetken, keksi jtn sanottavaa? ;)

  VastaaPoista
 4. Punkin ja Finskin kun risteyttäis tulos ois varmaan the ultimate pet <3

  -P-

  VastaaPoista
 5. Saa, Miero, kyllä sitä saa :D Kiitos tästä, tää oli aika parhautta. Sinä ja Finski.

  Jos et saa mistään Finskiä ja palaat kuitenkin aatoksissas noihin perinteisempiin, niin mä avustan kyllä ihan mielelläni kertomalla, mitä mammutin ylläpito maksaa.

  VastaaPoista