sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

7/13

Sunnuntaista alkuiltaa. Viikonloppu on takana taas ja olen kovasti väsynyt. Olen työsuoritteiden lisäksi istunut koulunpenkillä ahkerasti ja osallistunut. Lauantaina oli töissä pienimuotoiset juhlat ja meininki oli juuri sopivan villiä ja hauskaa. Pomot olivat aika päissään ja viiniä kaadettiin lasien lisäksi pöydälle. Sain muuten lahjaksi töissä ruohoa (sellaista pääsiäisjuttua).

Kun bileistä loppui suosikkijuomani, ilmainen olut, oli aika ottaa suuntimaksi maailman paras Loose ja siellä istuivatkin Nuu ja Panu. Rahalla (muistaakseni sitä ei ole, eikä ollut eilenkään mutta kortilla) sai ostettua kaljaa, se kaatui kurkkuihin ja meni kuplien päähän. Peilipallon valot aiheuttivat harhoja ja pelkoja. Loosen jälkeen Nuun kanssa (Panu oli poistunut jo aiemmin seurueesta vedoten joko töihin tai seksiin) matkustettiin toistuvasti Kampin rullaportailla ja ilakoitiin Pick-A-Delissä. Muistaakseni myyjä tuli hyvälle tuulelle. Tai sitten petän itseäni jo aika vahvasti.

Aamulla sitten piti taas mennä kouluun ja kylläpä on krapulassa ikävä miettiä riskianalyyttisiä asioita: materiaaleja, palokuormia, vetävyyttä, istumapaikkoja, tiheyksiä, nousukulmia yms.

Koulun jälkeen kävin ostamassa läheisyydenkaipuussani jotain, jotta olisin lähempänä Pirpanaa. Ostin kananugetteja, karkkia, sipsejä ja dippiä. Lähestyn varmasti levenemällä horisontaalisesti. Nyt olen sitten syönyt yllämainittuja asioita ja nukkunut Sankarit sukkahousuissa läpi. Haluaisin vokotella.

3 kommenttia:

 1. Dude, meidän pitää yhdessä katsoa tuo maailman hienoin leffa läpi. Voit paremman puutteessa samalla vokotella mua. Mä en voi vokotella sua koska se menisi väkisinottamiseksi (ja you know, the usual juustoraastin et cetera, et cetera.)
  Mutta näistä premisseistä kun lähdetään, niin on hyvin mahdollista etteikö peräti todennäköistäkin että viimeistään jossain kohdassa joku voittaa.

  VastaaPoista
 2. Jättiläismäinen hali, Miero. Ei muuta tänään.

  VastaaPoista
 3. O: Dudette, niin pitääkin. Nukuin siitä yli puolet joten sen uudelleenkatsomiskynnys on matala. Sitten tota loppua en tajunnutkaan ollenkaan.

  Capri: Oh, kiitos. Itsellenne myös!

  VastaaPoista