maanantai 16. maaliskuuta 2009

Coverointia, elävää kuvaa ja vokottelua supreme.

Hyvää huomenta, Internetin katajainen kansa, sen kummitukset ja portinvartijat. Mitä juuri Sinulle kuuluu tänään? Ole toki hyvä ja kerro kommenttilaatikkoon, olisi mukava saada tietää. Minulle kuuluu ihan hyvää, keskiarvoista parempaa oikeastaan.

Lauantaina taas juhlittiin, Odéonin pitäessä seuraa baariin asti, ystäväni Anssin saapuessa myös paikalle. En muista mitä kaikkea on tapahtunut mutta hauskaa on ollut. Lopulta lähdimme Anssin kanssa Virgin Oiliin, katsomaan kuinka Suomen eturivin muusikot (Kuoppamäki, Nyman, Vartiainen, Paakari, Tuomi, Komulainen…) pitävät hauskaa soittaessaan. Keikka oli aivan mieletön vaikka yleensä en ole niinkään kovasti innoissani cover-bändeistä. Ehkä juuri kyseisten muusikoiden raudanluja ammattitaito tuo kyvyn varioida lennossa, hauskuutella ja olla ottamatta niin älyttömän tosissaan asioita. Joskus cover-bändiä katsoessa oikein harmittaa kun yritetään toisintaa alkuperäinen versio yksi yhteen. Kukin taaplaa tyylillään.

Virginistä piti lähteä sitten kotiin ja olen taas suorittanut kännipuhelun, aika rohkeasti vielä, tietämättä onko vastaanottaja esim. unten mailla. Kuuntelin taas hunajaisen äänen kauniita äänteitä ja olin hurmattu. Pirpana todella tietää mistä naruista vetää. Kotiuduttuani saatoimme jatkaa keskustelua johonkin neljään asti internetitse, ei ole kovin usein tässä kropassa valvottu niin pitkään vallitsevan humalatilan ollessa tanakkaa luokkaa. Eikä kyllä muutenkaan, me eläkeikäiset menemme illasta riippumatta aikaisin nukkumaan, bingolappujen suloiset unikuvat mielessämme.

Eilen sitten podin vähemmän krapulaa kuin pelkäsin, unimäärien ollessa kumminkin kahtena edellisenä yönä vajavaiset kuin… en keksi tähän mitään poliittisesti korrektia mutta hauskaa. Mentiin Minkin ja Kokoomuslaisen kanssa eläviin kuviin katsomaan The Watchmeniä. Leffa oli hyvä, tosin ehkä hivenen pitkähkö eli kolme tuntia. Minua häiritsi hieman Tri. Manhattanin suuri yhteneväisyys Maynard James Keenanin kanssa. En tiedä kumpi on kopioinut kumpaa: sarjakuvasankari 20 vuoden takaa vai kameleonttimainen taiderocktähti. Yhtä kaikki, leffa oli hyvä ja suosittelenkin sitä kaikille mutta kantsii ehkä joku avannepussi napata matkaan mukaan.

Ja niin, hei jätkät! Siinä näkyy tissit!!!

Leffan jälkeen sitten palasin kotiini vokottelemaan ja siinäpä sitten koko hurja viikonloppu olikin paketissa. Nyt alkaa uusi työviikko, erittäin raskas sellainen ja koko viikon tuntimäärä kouluinensa ja kaikkinensa on noin seitsemänkymmentä. Seuraava vapaapäivä on ensi viikon sunnuntai. Sitä odotellessa.

Mutta ihan oikeasti, mitä Sinulle kuuluu?

8 kommenttia:

 1. Minä vietin lauantai-iltani unisissa merkeissä. Saldona yksi pinperon vokottelu -viesti ja yksi kännipuhelu. Seksuaalisia vihjauksia jakeleva ja ällöttävä työkaverini hoiti tuon viimeiseksi mainitun tehtävän.

  Hyvää kuuluu. Tänään olen vapaa kaikista turhista velvoitteista, kuten joku koulu tai työ.

  Ja by the way, nyt vasta huomasin tuon sun mahtavan albumilistan täällä blogissa. Thumbs up!

  VastaaPoista
 2. Pitäähän sitä nyt vähän humalaisen ihmisen herutella kännissä, ällöttävää tosin että se on duunikaveri ja varsinkin epämiellyttävä sellainen.

  Vapaapäivä kuulostaa erittäin mukavalle, toivottavasti se on hyvä sellainen.

  En ole pitkään aikaan jaksanut päivittää listaa, sille kuuluisi tällä hetkellä ainakin Rush: Test For Echo ja Burt Bacharachin kokoelma.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kysymästä, todella hyvää kuuluu. Olen pahoillani, ettei aurinko paista, mutta eräs herrashenkilö taisi jättää sen jälkeensä tänne yksiööni. Harkitsen auringon vapauttamista, kunnes totun tähän hyvään oloon.

  Halauksia,

  H-nainen

  VastaaPoista
 4. Minulle kuuluu särkevää jalkaa ja hihittelyä. Alkuperäinen suunnitelma koristella nilkkaa jollain pienellä ja huomaamattomalla muuttuikin pohkeelliseksi apinoita! Tuleekohan joskus se päivä jolloin pohdin 'what was I thinking??'. :DD
  Maanantai ei siis ole huonoin mahdollinen, aurinkokin hiukan paistelee!

  VastaaPoista
 5. Kiisseli: Say what? Kuva todistusaineistoksi, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Mäkin tiedän muuten, mistä vetää. Niinkuin vaikka kikkelÄH

  Mitä kuuluu vai? Ei kiinnosta vaikeat maanantait eikä varsinkaan niiden aamut.Mutta parempaan päin menossa ja penis mielessä. EIKU.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kuuluu oikein hyvää. Räntää sataa taivaalta, mutta varpaita suojaa kumisaappaat.

  VastaaPoista