lauantai 16. huhtikuuta 2011

Day 05 A song that reminds you of someone

Lienee pienen itsetutkiskelun paikka tämän päivän teeman myötä. Koska olen kolmasti asunut avoliitossa, kolme kertaa siinä vakaasti epäonnistunut ja jos vanhaa kansanviisautta (ja kolmea naista) on uskominen, en siihen koskaan ole validi yksilö, on tämä biisi muisto siitä ensimmäisestä yrityksestä.

Joskus vuonna 1999 heilastelin karatekaa ja iloisessa Itä-Helsingissä kuuntelimme tätä biisiä monesti ja vetelimme stemmoja päälle. Nissan Sunny oli vuosimallia 1985 eikä opiskelijaelämässä ollut juurikaan huolen häivää. Kunpa silloinen Miero olisi tiennyt mitä tulevaisuus toisi tullessansa.

Incubus oli mielestäni tämän levyn aikana ehdottomasti parhaimmillaan. Hulluimmat biisitestaukset olivat jo takanapäin mutta radioaaltojen soittolistojen mukainen miellyttämisentarve vielä jossain edessäpäin.

Tässähän voisi vaikka kuinka paljon pienessä nousuhumalassa avautua elämästä, mutta koska se on vain niin saatanan typerää ja noloa, niin antaa olla. Brandon Boydin sanoin:

”So don't let the world bring you down.
Not everyone here is that fucked up and cold.
Remember why you came and while you're alive
experience the warmth before you grow old.”

Vuodelle 1999 ja siitä alkaneelle epäonnistumisien sarjalle, Incubus – The Warmth

4 kommenttia:

 1. Ja Brandon Boyd oli tuohon aikaan niin hhhhhhhhhhot!
  (On se vieläkin ihan kiva.)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se taisi olla. Oli varmaan vielä ihan törkeän kova panomies. Naiset itkivät jälkeensä viikkotolkulla ja ne epäonnekkaat jotka eivät kyytejään saaneet, repivät hiuksiansa ja silmänsä päästään.

  Sellainen se Brandon oli.

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan, mahtibiisi ja Brandon on håååååt.

  VastaaPoista