sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Day 06 A song that reminds you of somewhere

Nyt joudun hivenen mukailemaan tämän päivän teemaa. Tai sanotaan mieluummin näin, että tulkitsen sanaa somewhere laveasti. En nimeä yhtä paikkaa, vaan useamman, joita kaikkia yhdistää tietty tekijä.

Kesä on ihmisen parasta aikaa ja parasta mitä voi kesässä kokea, ovat tietenkin erinäiset festivaalit. Olen ravannut aikoinani erittäin lukuisilla kinkereillä (ja edelleen olen tavallani järjestävän tahon puitteissa eräässä pienoisfestarissa) ja jotenkin se auringonpaisteen, hyvän musiikin, hyvän fiiliksen, hyvien ihmisten ja kaikkeuden kombinaatio on jotain sellaista, jota kaipaan suurimman osan talvesta.

Valintani osuu tällä haavaa puhtaasti hyvän mielen orkesteriin. Tämä biisi valikoitui saman esittäjän useasta eri vaihtoehdosta ja uskokaa toki, niitä vaihtoehtoja oli hyvin runsain mitoin joista valita. Siispä Provinssirockissa koetun, vähäunisen yön jälkeen vodkabatterylla haetun nousun voimin, Ruisrockin kuuman helteen ja kalliin oluen yhdistelmän, Szigetin aivan uskomattoman hienon fiilisen yhteensulaumana tänään valintani on tämä. Tulevaa kesää on hyvä odottaa tämän tahtiin. Hyvät naiset ja herrat, maailman paras livebändi Flogging Molly ja Factory Girls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti