keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Day 02 Your least favourite song

Olen musiikin suhteen ylimielinen ja suhteellisen ärsyttävä ( ja varmasti muutenkin). Kuten kaikki varmaankin ajattelevat, myös minulla on mielestäni maailman paras musiikkimaku. Tässä on vain se luonnollinen poikkeus, että minulla oikeasti on maailman paras musiikkimaku kiistattomasti.

Tätä on tutkittu ja todeksi koettu (tai siis itse olen).

"least favourite song" on hankala poiminta. Biisi josta tykkää vähiten, mutta ei kuitenkaan vihaa sitä? Biisi jota vihaa? Koska olen egosentrisen lisäksi musiikin suhteen kovinkin ehdoton, sellainen joko-tai-jätkä, valintani kertoo suhtautumisesta kokonaiseen musiikkigenreen tällä kertaa.

En usko maailman olevan yhtään huonompi paikka, suorastaan päinvastoin, jos tällä planeetalla ei kuultaisi ikinä yhtään valintani kaltaista biisiä. Ja nyt, suokaa anteeksi, joudun menemään poraamaan korvakäytäviäni ja yrittää estää kuuloaistini syövyttämisen hirvittävällä saasteella tämän enempää:

http://www.youtube.com/watch?v=V5zdwImXOuo


Ja ei, en todellakaan aio upottaa tuota videota tähän blogiini. Kuka nyt kotiinsa paskoo?

5 kommenttia:

 1. vähän nihkiä mix, mut peittoaa smurffit enitaim.

  VastaaPoista
 2. minusta olisi mukavaa, jos olisi biisin nimi tässä eikä pelkkää linkkiä. ei muuten mutta sitten kun linkkiä klikkaa saadakseen tietoonsa biisin, niin vähänkö vituttaa ja nolottaa mennä seuraavan kerran youtubeen kun se vinkkailee että kannattais kuunnella tällaista ja tällaista sontaa kun kerran tykkäät, öö, reggaton mixistäkin. että omaa mainettani tässä vain.

  VastaaPoista
 3. Sori Minkkinen! Mä pyrin pitäytymään kyseisen musatyylin ulkopuolella niin vahvasti, etten todella tiedä noita biisejä nimeltä tms. Toi oli siis ensimmäinen osuma youtubessa hakusanalla reggaeton.

  ar: Smurffit mä olin unohtanut ihan kokonaan ja ne on kanssa sellaista raivohulluuden partaalle ajavaa materiaalia, mutta jos niistä jotain hyvää haluaa löytää, niin ainahan voi vertailla niissä alkuperäisen ja smurffiversion yhtymäkohtia. Vaikka tekstin fonetiikalta tms. Jos siis haluaa.

  VastaaPoista
 4. Edellisen postauksen perusteella olen taipuvainen hyväksymään, että sinulla on maailman toiseksi paras musiikkimaku. Ehdottomuuden perusteellakin saatat olla miespuoleinen minä.
  Ja olihan tää inhokkikin aika skeidaa.

  VastaaPoista
 5. Vai maailman toiseksi paras... noh noh. :)

  VastaaPoista