maanantai 18. huhtikuuta 2011

Day 07 A song that reminds you of a certain event

Tämän päivän musavisan kimppuun kävin rennon varmasti. Mielessäni jo asettelin sanoja siitä, kuinka pidettiin pihafestareita kaverin vanhempien isolla pihalla. Parhaimpina kertoina viitisen kaveribändiä soittamassa kaikkea hiphopista hardcoreen, haki-telineistä kasattu lava, kesäpäivä, yli sata ihmistä ja kaikilla vilpittömän hyvä fiilis.

Biisiksi olisin valikoinut tämän:

Velcra - Test Animals

Mutta yhtäkkiä eilen lentokoneessa istuessa ja tätä pahinta mahdollista vaalitulosta pelätessä, mieleeni pätkähti eräs tietty tapahtuma, jota en vain voi ohittaa. Siispä aikamatkaamme vuoteen 2008 ja tähän merkintään:

http://mierolainen.blogspot.com/2008/06/lyhyit-lauseita.html


Lyhyestä virsi kaunis, joten tässä suosikkikohtani koko keikasta ja muutoinkin eräs Foo Fightersin parhaista biiseistä. Kylmät väreet menivät 86000 ihmisen laulaessa tätä. Ei voi sanoin kuvailla, eikä se videolla toistu tietenkään edes etäisesti sellaisena.

7 kommenttia:

 1. Kippas kappas! Ollaan vielä molemmat takerruttu samaan biisiin maininnoissa. Oli se kyllä mielettömän siistiä ja dvd:kin on muistona kyseisestä reissusta hyllyssä. Olitko säkin ilmaisreissulla?

  VastaaPoista
 2. Joo, ilmaisreissulla minäkin, siskon voittamalla. Ja dvd löytyy hyllystä täälläkin. Oli se kyllä hieno reissu. :)

  VastaaPoista
 3. Hei me ollaan oltu samalla keikalla! Ja samalla lennolla! Ja bongattu samoja 69 Eyesin tyyppejä!!! Ja mulla on kanssa dvd! Hyperventiloin kohta, kun tää kaikki on niin tunteita kuohuttavaa!!!

  VastaaPoista
 4. Heeetkinen... ootteko te siskokset? Ihan vain, että pysyn edes etäisesti enää kärryillä tässä maailman pienuudessa ja yllättävyydessä.

  VastaaPoista
 5. Joo, me Tiinan kaa ollaan siskokset. :D
  Niin joo, mekin tosiaan bongattiin niitä 69 eyes tyyppejä!

  VastaaPoista