lauantai 2. elokuuta 2008

Loma, mikä ihana tekosyy.

Köh köh. Eilen alkoi kesälomani toinen osuus. Muistattehan kaikki kuinka iltapäivällä alkoi sataa kaatamalla? Osaatko jo arvata kenen loma alkoi juuri silloin? Yläkerrassa nyt on ironiamittari vissiin aika kovalla.

Eilen tuli kaikella uhmalla oltua AussieBarin terassilla (jouduimme poistumaan palohälytyksen myötä), Henry’s Pubin terassilla myös ja Kaisaniemessä pussikaljalla. Seurassa oli Myr De Noms miehensä ja miehensä parin bändikaverin kanssa.

Pitkä tarina lyhyesti: Tulimme humalaan.

Tulipahan käytyä myöskin ensimmäistä kertaa The Dark Siden ovensuussa (suhteellisen hyvin piilotettu ravintola), Cornerin ovella pyörähdimme myöskin. Koska alkuyöstä olimme olleet luonani, oli Myr De Noms ystävällisesti avannut ikkunoita. Nyt on sitten kurkku suhteellisen kipeä ja perseestä.

Joku haki:

evaluointia kannattaa harrastaa tietyissä tilanteissa. Jos esim. eksyy, voi evaluoida, että onko fiksumpaa palata samaa reittiä takaisin vai jatkaa suuressa tuntemattomassa ihan mutu-meiningillä.

joku fighter vittu ehkä vähän hermot kireällä? Street fighter? Virtua Fighter? Christina Aguilera: Fighter? VHB: Freedom Fighter? Aziz Combat Fighter?

kahvinkeitin dementikko Tästä blogista on tulossa joku Terhokoti tms. saattohoitohomma. Pelkästään vanhuksille tarkoitettua infoa. Tässä dementikolle päivän vinkit: Keitit jo kahvia, et sammuttanut keitintä, et ole käynyt vessassa ja tyttäresi on naimisisssa arabin kanssa. Hyvä jätkä.

käsien vapina magnesiumin puute? Juotko liikaa alkoholia? Ovatko läheisesi huolestuneita?

lääke serafin Ei ole muistaakseni kokemuksia kyseisestä lääkeaineesta. Internet ei tunnu tietävän asiasta mitään. Onkohan se edes lääkeaine? Google tarjoaa pyöräilyä, ministereitä, euroviisuja ja luonnollisesti enkeleitä mutta ei lääketiedettä.

moneen kamppi on auki Alin kerros on vissiin vuorokauden ympäri ja ihan ylin vain öisin, kun Sedu haluaa jotain vip-ihmisiä (kuten Tukiaiset, Kauppila) kestitä.

skepparit suosittelen esim. päivätansseihin taikka bingoon. Mummot käy ihan totaalisen kovilla kierroksilla ja on muutenkin suorasukaisia munahaukkoja.

taival – maa soi blogspot Mun blogspot ei soi, ei värähtele edes hitaasti kuin basson kieli. Onkohan tässä nyt joku vika?

turhaan aivan turhaan Koivusalon Timppa on tuon tehnyt. Taisi olla Joel ”Korroosio” Hallikainen kun lauloi.

vattenfall juomapeli Huh huh, on muuten yksi maailman kovimmista lajeista. Täytyy tässä lomalla koettaa ottaa erä.

viidakko + seikkailu Nämä sanat voisivat olla melkein synonyymeja toisilleen. Machetet viuhuvat ilmassa, boat kiertyvät kaulalle, iho on kelmeä, aurinko on zeniitissä. Missä me oikeasti ollaan?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti