keskiviikko 27. elokuuta 2008

Tik tak tik tak tik tak...

Kultaisia noutajia tällä kertaa näillä sanoilla:

pussari on aivan älyttömän kiva harrastus. Teininä jäi niin vähälle, että nyt eläkeikää lähestyessä on pakko kiriä. Pussarikursseja pitäisi järjestää kansanopistoissa tai yläasteella.

vadelmavenepakolaiset on joku kirja. Minkki varmaan tykkää siitä.

vattenfall juomapeli on aivan mieletöntä. Crazy madness!

”saat tehdä mulle” esim. siivoustöitä palkatta. Ruokaa kanssa. Jos oot über-hottis, jonkinlaiset muutkin ”sihteeripalvelut” voivat tulla kyseeseen. ;)

aivan turhaa tietoa suurin osa tiedosta. Tunnetaan myös knoppitietoutena. Tiesitkö muuten, että Sziget-festivaali kuluttaa viikon festaroinnin aikana 300 000 kWh sähköä?

ammunta on paska harrastus jos ei osu mihinkään.

assosiaatiot eläin Mä assosioin itseni manaattiin. Mihis sä?

estoinen on hyvä. Estoton on paha. Estoja on monenlaisia ja erittäin mielenkiintoisia. Mulla esim. tuntuu olevan estona toimiva parisuhde. Ei onnistu vaikka kuinka yrittää ja kirveellä uhkailee.

homo osku lähetti viestin kuninkaansa puhelimesta. Piti antaa koppia. Kuulemma. Itse olin silloin töissä. Pojat olivat vahvasti terassilla.

ihmisyys inhimillisyys lyövät kättä keskenään. Ihmisen ja eläimen ero on hiuksenhieno. Välillä ainakin. Meillä manaateilla se ei ole niin justiinsa.

mustiolla keulimista harrastetaan varmasti. Uskon, että siellä harrastetaan myös autojen ”tuunaamista” ja leikkimielistä kisailua kyseisillä vehkeillä.

paras treffipaikka on kovasti riippuvainen parista. Osa pitää Ullanlinnanmäkeä romanttisena kokemuksena, toiset taas saattavat pitää parhaana paikkana jotain S&M-studiota. Jos kävisin treffeillä, menisin varmaankin johonkin kivaan kahvilaan (esim. Looseen) aluksi ja sieltä sitten kotiin itkemään.

työporukan naitavana Lähinnä nyt kiinnostaa, että onko tätä hakenut joku aisan tarpeessa oleva nymfomaani joka valmistautuu firman pikkujouluihin vertaisryhmää etsien?

yleinen ilmatila menettää hohtoaan jos paikalla on esim. monta rantojen miestä taikka kokonainen komppania hernekeittoa syöneitä ja maitoa juoneita laktoosi-impotentteja.

ärsyttävä sukulainen on kumminkin samaa verta joten pidä pintasi! Älä luovuta vielä, testamentissa sitten sinuakin muistetaan. Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä.

Tällaiset olivat labradoreista parhaimmat. Minä jatkan seinäkellon tikityksen kuuntelemista ja piakkoin todennäköisesti vaivun transsiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti