lauantai 30. elokuuta 2008

Palékastro

Hei vain. Ensimmäinen lomanjälkeinen työviikko on nyt lusittu ja kiirettä on pitänyt. Työpaikallamme ei tosiaankaan turhaan perehdytetä loman aikana tapahtuneisiin asioihin ja blaa blaa. Eilen töiden jälkeen suuntasin kotiin kaljakaupan kautta ja aterioituani siirryin ystäväni kämpälle. Kuuntelimme musiikkia ja nautimme alkoholipitoisia kylmiä juomia.

Kun koko koplamme kolme henkilöä oli läsnä ja nousuhumalassa, siirryimme Gloriaan katsomaan chicksirockia (lausutaan Barbe-Q-Barbies) ja itähelsinkiläistä punkia (Hybrid Children). Koska kuulun eliittiin, oli luonnollisesti nimi listalla ja varustettuna vielä merkinnällä +1. Glorian hanaolut tuntui olevan aika pahaa ja hanat rikkoutuivatkin illan aikana. Tästä syystä baarihenkilökunta yritti olla myymättä olutta happy hourin hintaan.

”Mitäs sulle sais olla?”

”Puolen litran olut, kiitos.”

”Meidän hanat ei toimi.”

”Ihan sama, puoli litraa olutta kolmella eurolla, kiitos.”

”Ei meillä oo kuin nelosta puolen litran tölkkeinä.”

”Puoli litraa olutta kolmella eurolla, kiitos.”

Ja näinkin nopean keskustelun jälkeen ystävällinen baariemäntä avasi kaksi olutpulloa ja sai aikaiseksi minulle sen puolen litran oluen. Koko hommassa huvitti se, että jos heillä on tarjous voimassa jota mainostetaan mainostekstein sisätiloissa, ei hanan rikkoutuminen tarkoita tarjoushinnan poistumista. Olin varmaankin ainoa joka osasi tämän asian päätellä. Muut ostivat sitten pullo-olutta.

Missasin oikeastaan koko Hybridien keikan jonottamalla tuota perkeleen olutta mutta Barbit olivat kovassa iskussa. On aina yhtä ihanaa nähdä kauniita neitoja kireissä vaatteissa soittamassa rockia hien valuessa pitkin kasvojaan ja huulet sopivasti vähän töröllä.

Koplamme siirtyi Gloriasta Teatterin jonon kautta System Rockiin. Siellä oli Szigetistä tuttuja kasvoja, kaljaa ja hyvää musiikkia. Uskoisin sen olevan myös tänään potentiaalinen paikka ajanvietolle. Uskoisin päivän ensimmäisten tuoppien olevan vetomitaltaan litraiset ja paikkana Schönes Fräulein. Litran tuoppi 5€, hinta on siis sama kuin Roskapankissa. Nam.

Nyt Sir Miero siirtyy tekemään jotakin, vielä tietämättä mitä ja laittaa loppuun hauskan, hivenen ehkä stereotypioissa marinoidun linkin. Hyvää viikonloppua juuri Sinulle, olet ainutlaatuinen.

1 kommentti:

  1. :D sä oot just tollanen asiakaspalvelijan painajainen, ei yhtään inhimillisyyttä ja ymmärtämystä. "minulla ON oikeus halpaan olueen, soitin juuri kuluttaja-asiamiehelle ja minulla on LAKI takanani!" "mutku..." "HILJAA! halpaa kaljaa! minulle!"

    :) ihan hyvä pikku mierolainen sä oot.

    sanavahvistus on se ääni joka kuuluu tänään kenties loppuyöstä, kun jutellaan muurahaisille nakkikioskin takana: puxykvz

    VastaaPoista