sunnuntai 3. elokuuta 2008

Ei kahvia tänään? Outoa.

Heippa jengi! Sunnuntaiehtoo se tässä käy parahultaisesti ja on tullut aika laittaa pari sanaa ylös tännekin.

Pari sanaa. Noin.

Ehe ehe.

Lauantai-illan vietin ihan täysin kotosalla, yskiessä lähinnä. Puhelin otti vastaan tasaisin väliajoin kutsuja jos jonkinlaisiin alkoholipitoisiin tilaisuuksiin mutta olin periaatteen mies ja tiukkana (lausutaan: kipeänä).

Lauantai-sunnuntaiyönä heräsin kesken makoisten unieni ja menin tapojeni vastaisesti tupakalle. Vettä satoi kovasti ja ihmiset harhailivat kaduilla. Tämä innoitti minut pyörittelemään päässäni biisi-ideaa ja loppuyön levottomuus yhdistettynä tuohon kokemukseen saivat minut tekstittämään Yhtyeelle pitkästä aikaa tekstin. En ole vielä lukenut sitä uudelleen läpi mutta uskon sen olevan oikein hyvä.

Eilen illalla myöskin tein päätöksen. Odotan innolla, josko maltan siitä pitää kiinni mutta tarkoituksena on aloittaa jonkin sortin peruskunnonkohotusurakka. Että jos ei vielä omilla synttäreillä kuolisikaan rasvamaksaan ja sydänkohtaukseen, hädissään temmo vieraiden keskellä kasvot punaisina ja vääristyneinä paitaa pois päältä, ennen rojahtamista rappusiin ja kallon murskaamista rappusten alapäässä olevan takan kulmaan.

Tässä on myös nyt enää viikko aikaa tulevaan ulkomaanmatkaan. Pitäisi vissiin vähän alkaa suunnitella asioita paremmin.

Tänään en ole oikeastaan tuota tekstittämistä kummempaa saanut aikaiseksi. Olen nautiskellut musiikista, irvistellyt peilikuvan vääristyneisyydelle ja pelannut väkivaltapeliä Playstation 2:lla. Aikuinen mies.

Venatkaas, yksi mun kaveri haluaa sanoa pari sanaa:

Mierolaisen ”mielenkiintoiset” nettilinkit

Tervetuloa taas tänne!

Tällä kertaa annetaan krediittiä ihan ekaksi todennäköisesti yhdelle koko internetin hauskimmista blogeista. On toi Harmaa hattu sitten ihan uskomattoman hauska! Luin koko ”tuotannon”.

Musiikkipuolelta tällä kertaa on kyseessä nettiradio. Eikä ihan mikä tahansa sellainen vaan peräti Ruotsista. Radio Bandit on vähän niin kuin Radio Rock 2.0. Laajempi soittolista ja siitä johtuva suurempi rotaatio. Hauskaa on se, että näillä kummallakin on sama slogan.

No joo, ei tässä nyt sen kummempia. Jos vaikka kohta menisi jo lukemaan, sotakirja vetelee viimeisiään ja sitten voi aloittaa taas jonkun, olisi voinut vaikka jostain Kevinistä kertovan kirjan lukaista mutta enpä taida viitsiä. Krhm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti