sunnuntai 10. elokuuta 2008

Au revoir, fuckers!

Olen päättänyt lähteä ulkomaille. Päätös ei ole ihan uunituore mutta silti se on kutkuttava. Tavarat ovat ympäri bunkkeriani, rinkka lepäilee sohvalla ja odottaa, että siihen työnnetään tavaroita kuin… no, en sano mitään. Matkafiilistä syö isoäitini (todennäköinen) kuolema mutta pakko nyt on vain koettaa.

Lähipäivinä olen tehnyt ostoksia, juonut kaljaa siskon kanssa, kätellyt Ville Valoa, juonut kaljaa kavereiden kanssa, siirtänyt pakkaamista, hamstrannut korvatulppia, pyykännyt vaatteita ja koettanut olla tekemättä muistilistaa ja vain luottanut omaan muistiin. Naurattaa varmasti sitten perillä kun huomaa mitä kaikkea jäi kotiin.

Nyt alan siis pakkaamaan Porcupine Treen tahdissa, sitten tiskaan ja hermoilen. Jos haluat postikortin reissusta, laita osoitteesi tekstarilla. Pyrin pitämään jonkinlaista matkapäiväkirjaa mutta en kauheasti laittaisi luottoa asialle. Jos ei enää nähdä niin kiitos kaikille ystäville, olitte hyvää ja hauskaa seuraa. Levyhylly sisältöineen menee sitten kitaristille, muu perhe jakakoon loput.


EDIT: Kuolema varmistui, suvun vanhin ja sukupolvensa ainoa edustaja siirtyi ajasta ikuisuuteen pari tuntia sitten. Hyvää matkaa tuonpuoleiseen, E.

4 kommenttia:

  1. otan osaa menetykseen :(

    ääh. mä en saa kirjoitettua omaa merkintää ehkä enää koskaan. noh, jos katsoisin sweeney toddin niin ehkä se inspiroi mut aivan hullunlailla.

    VastaaPoista
  2. Minäkin otan osaa.

    -Panu-

    VastaaPoista