tiistai 5. elokuuta 2008

Sadaskahdeksaskymmenes merkintä.

Huomenta. Onpas nyt vähän sateista. Ihan kuin olisi jo syksy. Nyt jo. Kesälomani alussa. Lomani aikanahan ei ole varsinaisesti paistanut aurinko ollenkaan. Jos ei tästä ala kuviot muuttua, menee hommat vääjäämättä itsem… tiettyyn suuntaan.

Vaikka juuri äsken lupasinkin toisen blogin kommenttikentässä kuuntelevani tällä hetkellä Jonna Tervomaata, en jaksanut puuttua soittolistaan joten Isis soi ja sillä hyvä. Kahvi on hyvää ja syön harvinaisuutta eli aamupalaa.

En jaksaisi enää sairastaa. Onko joku taho jolle voisi soittaa ja valittaa? ”Haluaisin reklamoida kesälomastani. Sehän oli ihan päin helvettiä, elimistöni on ihan perseestä ja hyödytön. Vaadin (Rangifer tarandus tarandus) uudet kaikki."

Tänään olisi On The Rocksin syntymäpäivät ja siellä on kuulemma ilmaista virvoketta tarjolla. Sehän minulle maistuu. Ilmainen siis. Virvoke ei niinkään, en pidä humalasta tilana. Minua etoo kaikki se vaappuminen ja putkinäköisyys, sammaltaminen, hienomotoriikan puute, yksinkertainen huumorintaju, tunteiden ailahtelevaisuus, toistaminen, omituiset mielihalut, moraalittomuus, onhan noita vielä vaikka kuinka. Mieluiten tarkkailen ympäristöäni selvin päin, teen muistiinpanoja kanssaihmisistä pieneen mustaan kirjaani ja nyökkäilen tietäen. Kirjan sivut ovat jo vähän hiirenkorvilla, kansi on mustaa nahkaa ja siihen on painettu kullattu otsikko: Syyllisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti