keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Yumi, yumi, yumi (on muuten Vanuatun kansallislaulu)

Siinä minä olin, keskellä aurinkoista rantaraittia seisoskelemassa mielitiettyni kanssa. Sydämeni jyskytti pelottavan kovaa ja olin pakahtua. Aurinko valaisi hänen virheetöntä figuuriaan ja vaaleita hiuksiaan, valokuvamallin kasvojensa ollessa yhtä hymyä. Kuulin hänen sanovan:

Minä tästä nyt lähden kotiin sitten.” ”Minäkin tästä siirryn muualle” vastasin ja jauhoin hermostuneena purukumiani. Näin kuinka hänen koko olemuksensa odotti suudelmaa, jännittyneenä siitä, pyörtyisikö hän vai vavahtaisiko vain kuten silloin kesäyönä, kun suutelin hänen kaulaansa. Tieto siitä, että eräs osapuoli (joka ei ollut läsnä paitsi henkisesti, toim.huom.) varjosti tilannetta kuin monsuunisadepilvet Aasiaa, ei helpottanut tilannetta millään tavalla.

Tätä ennen tapahtunutta:

Olimme kävelleet päämäärättömästi pitkin kesäisen kaupungin katuja ja rantoja ja jutelleet kepeään sävyyn itsemurhasta. Hän oli huolissaan ruumiinsa ulkonäöstä ja siitä, että hän näyttäisi arkussa lihavammalle. Sanoin, ettei se haittaisi. Eihän hän olisi sitä kokemassa ja ettei nekrofiilit välitä sellaisista pienistä asioista. Erilaisista tekotavoista debatoimme myös, hän suositteli reisivaltimoiden avaamista, minä hukuttautumista.

Takaisin tarinaan:

Päätin olla mies ja otin askeleen häntä lähemmäksi. Hän astui lähemmäksi, miltei varpailleni ja tunsin hänen kehonsa lämmön säteilevän niukan vaatekertansa läpi minun miesmallivartalooni. Veri pakeni päästäni tehokkaampia ruumiinosia kohti joten tiesin, että nyt on oltava nopea. Halasin häntä lujasti ja samalla leikittelin mielikuvalla jossa harjaantuneilla käsilläni salamannopeasti avaisin hänen rintaliivinsä vaivihkaa. Erkanimme toisistamme ja toivotin hyvää päivänjatkoa, käännyin ympäri ja lähdin kävelemään pois.

2 kommenttia:

  1. Tällakin tiistailla oli hetkensä ja se oli sinun blogisi. -Mimmu

    VastaaPoista
  2. Aivan niin, jokaisella asialla on hetkensä. On eri asia, hyödyntääkö niitä vai lähteekö pelkurimaisesti karkuun. Hypoteettisesti kun puhutaan.

    VastaaPoista