tiistai 8. heinäkuuta 2008

Keitän nyt kahvia.

Havaintojen tekeminen on välillä mukavaa puuhaa. Tänään aamulla matkatessani työpaikalle, kuuntelin jälleen mitä parhaimpia ja tuoreimpia hittejä soittimestani. Huomasin mm. Mastodonilla olevan aivan törkeen hyvä snaresoundi. Ei kuulosta trigatulle laisinkaan. Se, että tuollainen on hyvän soundin merkki, kertonee aivan liikaa jo tästä toivottavasti pian loppuvasta 2000-luvusta.

Näin myös itseni miltei peilistä hakiessani kaupasta eväitä töihin. Vanha mies istui kaupan eteisessä ikkunalaudalla ja tärisevin käsin aukoi herneenpalkoja. Herneet lentelivät ilmassa kuin haulit pohjanmaalla kuunaan. Minulle tuli välittömästi hivenen haikea olo. Kuuloluitani murjonut Mnemic onneksi harhautti ajatukseni pois kuolevaisista.

Havaintojen vähyys uhkaa typistää tätä merkintää huomattavan paljon. Siispä nyt on luvassa muutama hakusananen ja katsellaan sitten niiden jälkeen uudelleen tilannetta. Ehkä keksin tässä välillä jotain.

mierolainen paha tie Paha tie tullee olemaan trilogia, kaksi ensimmäistä osaa ovat jo kokeneet julkaisunsa. Tematiikka on yhteneväinen niissä, ehkäpä kolmas kertookin sitten ihan jostain muusta.

aallot kääntyy pois kuulostaa ihan Saran biisille. Arvostan kyseistä yhtyettä kovasti.

damn seagulls blog no siinähän sitä olisikin tälle maailmalle ansaittu rangaistus. Ehkäpä vain aika kohtuuttoman kova.

kuvataide huone esine leijuu tillin tallin tulkku, hyvin luistaa suksi.

lyhyitä lauseita ja lyhyitä lauseita latinaksi Minä olen. Mors humanum est. Siinä mallikappaleet. Keksi itse lisää.

maailman paras matkapuhelin on käyttäjäänsä varten käsityönä tehty, tekstailee puolestasi känniviestit ja sisältää promillemittarin. Sillä myöskin saat vaikutusvaltaa, mallichiksin vaimoksi ja ikuisen elämän.

näätäeläinten hampaat kuvat kantsii pyydellä mieluummin Kesäminkiltä.

pasila juomapeli tätä en osaakaan. Vattenfall on tullut tutuksi kyllä, ikävä kyllä.

stam1nan valomies löytyy laittamalla hakusanoiksi Stam1na tekninen raideri. Näyttäisi olevan Tuomas Petsalo nimeltään. Varmasti kova ammattilainen, kuten kaikki Stam1nan veikkoset muutenkin.

totuuksia vanhenemista erektiohäiriöt, pumppuviat, vapina, bingonkaipuu, lista on loputon.

vesillä humalassa aina yhtä hauskaa sillä hetkellä mutta ystäväiseni, se on paha tie.

Siinähän noita helmiä nyt sitten oli. Havaintoja ei tunnu tulleen kohdalle tällä välin. Paitsi sellainen pieni havainto muistui mieleen eilisestä, että sävelsin unen ja valveen rajatilassa uskomattoman hienon biisin. Sointukuviot, melodiat, stemmat, koko paketti. Arvaa toki muistanko sitä enää?

Eilisestä vielä toinenkin havainto. Juttelin internetitse erään ihmisen kanssa. Juteltiin siitä, että kuka olisit jos saisit olla kuka vain. Pienen pähkäilyn jälkeen ilmoitin vastauksekseni Aleksis Kiven. Juteltiin sitten myös lukemisesta. Kävi ilmi, että kyseinen ihminen ei lue tai jos lukee, lukee jotain Vogueta. Uskon ikihongan kokonaisella rungolla raiskatuksi tulemisenkin olevan miellyttävämmän tuntuista kuin tuo uutispommi. Minun ja sinun, meidän kaikkien tulevaisuus on tällaisten ihmisten varassa. Tästä ei hyvää seuraa.

1 kommentti:

  1. :D senkin sairaat siat! johan mä monessa kuvassa irvistelen niin hävyttömästi, että siinä niitä hammaskuvia kylliksi. tai sitten voi aina soittaa kallion hammasterveysasemalle.

    lukemattomuus on, jännä kyllä, mieletön turn off. se herättää välittä mielikuvia tyhmyydestä, sivistymättömyydestä, kiinnostumattomuudesta ja pinnallisuudesta.
    itsehän en ole mitään edellämainituista. tai ainakin mä osaan lukea myös kirjoja.

    VastaaPoista