tiistai 22. heinäkuuta 2008

Rajat paukkuu

Hyvää huomenta kaikki pikkuiset töröhuulet siellä tietokoneillanne. Koska olen lähipäivinä ollut internetittömässä maailmassa enemmän kuin vähemmän, ovat päivitykset jääneet hivenen pienelle määrälle. Eipä sillä, ei minulla mitään asiaakaan ole. Ollaanpas siis mukahauskoja parin hakutuloksen verran:

Aivan yllättävän paljon on hakusanoissa kuoharia, Baker’sia ja tarjousta. Ei mitään niihin lisättävää minulla.

*brownin-50* Ma ei ummarra. Tuleeko valkosipali?

ajastin pistorasiaan Hyvä idea esim. autopaikoilla, jotkut käyttävät tätä metodia esim. aamukahvin automaattisessa valmistamisessa. Missäs muualla vielä voisi käyttää? En keksi nyt.

ari koivunen kihloissa tjaa-a, voipi ollakin. Ari Koivusen Give me a reasonin kertsi lähtee todella tyylikkäästi käyntiin. Hienosti laulettu.

freedom fighter on VHB:n biisi ja hakusanat antavat mielleyhtymiä Keski- ja Etelä-Amerikkaan.

italodisko on suhteellisen kammottavaa. Sabrina tulee heti ekana mieleen. Siinä oli pienelle pojalle paljon rintaa sulateltavaksi kun telkkarissa näki musiikkivideon ensimmäistä kertaa.

kaasunaamari on hyvä pitää tietyissä eroottisissa tilanteissa läsnä. Jos tykkää. En myönnä mitään.

kaikki helvetin hullut ja saatanan sairaat täällä kyllä tunnetaan Musta Joutsen – yhtye palaa takaisin hakusanoihin pitkästä aikaa. Pitäisi kuulla enemmänkin kyseistä bändiä.

kesäteattereita, uusimaa 2008 Ainakin Vihdissä ja Mustiolla on jotain toimintaa tuolla alalla. On varmaan joka kylässä ja maakunnassa.

looseen ajattelin mennä taas, kunhan loma on ajankohtaisesti läsnä.

patruunoita ja ammuksia, aseita ja tykkejä, lentotukialuksia ja miinoja, kaikenlaista sitä voi ihmisellä olla. Tästä muuten tulikin mieleeni, nauratti kun erään suurvallan päämies kutsuu tulevien olympialaisten osallistujiaan ”vapauden lähettiläiksi” ja velvoittaa heidät sitoutumaan maansa ihmisoikeuksiin ja ihmisarvoon. Heh heh. Vihollistaistelija ei ole sotilas ja Geneven sopimuksella ei ole mitään arvoa. Liirum laarum.

pintaverenkierto krapulassa on käynnissä toivottavasti. Krapulassa myös kebab ja elokuvat ovat hyvästä.

tuu lusii mun punkkaan Setä Koponen ja Kehäkettu. Ei tarvitse vissiin sanoa enempää. Lyriikka on hupaisaa ja genrelleen uskollista.

Nyt Miero kuittaa itsensä ulos täältä internetistä taas ja lähtee toiseen työpisteeseen naurattamaan hameväkeä. Rauhaa.

Ja niin, 3500 klikkausta on mennyt rikki. Se on tämänlaatuiselle blogille paljon.

2 kommenttia:

  1. ajastin pistorasiassa on hyvä myös silloin, jos joku suhteellisen hajamielinen henkilö esim. silittää tai keittää kahvia. ei pääse syntymään ns. vaaratilanteita, kun ajastin sammuttaa kojeen ennen palokuntaa.

    VastaaPoista
  2. mäkin tykkään et give me a reasonin just se kohta on hieno. siis jos puhutaan samasta asiasta.

    VastaaPoista