tiistai 29. heinäkuuta 2008

Kreegah! Samyr dho grull, preu soos.

Aurinko paistaa taas täydellä teholla ulkoilmaamme lämmittäen. Istun toimistossa ja katselen vanhojen, hieman valuneiden ikkunoiden läpi ulos. Suuren männyn runsaat oksat heiluvat hiljalleen kevyessä suvituulessa, pienet lintuset lentelevät puun ympärillä ja jossain tuolla lymyää myös orava perheineen.

Sisätiloissa oleva keltapohjainen tapetti muodostaa kuvion joka suorastaan toistaa hypnoottista mantraansa. Näen erilaisia toimistotarvikkeita ja –laitteita ympäriinsä. Siivoojan työn äänet kantautuvat oviaukosta tänne. Sähkövalo ei onneksi tällä kertaa sirise. Kaikkialla on rauhallista.

Paitsi.

Kannan sisälläni taas koko maailman painoa ja tuskaa näköjään. Haluaisin olla aivan jotain muuta kuin olen tällä hetkellä. Samaistun hirvittävän ja suorastaan pelottavan paljon Tool-yhtyeen kappaleeseen Right In Two. Siinä lauletaan muun muassa näin:

Angels on the sideline,
Puzzled and amused.
Why did Father give these humans free will?
Now they're all confused.

(…)

Monkey killing monkey killing monkey over pieces of the ground.
Silly monkeys give them thumbs they make a club,
And beat their brother down.
How they survive so misguided is a mystery.

Vaikka mieliala menee omia kummallisia reittejään omassa makrokosmoksessaan, minä menen siellä missä minun pitääkin. Se tarkoittaa siis täällä työnantajan tiloissa menemistä seuraavat vajaat seitsemän (8) tuntia ja sen jälkeen… muotoillaan asia vaikka näin: En ole yhtään yllättynyt jos matkalla töistä pois eksyn rannalle ja siellä on eräskin Juhannusvaimo grillaamassa itseään hyvin pienissä bikineissään ja odottamassa minua sinne seurakseen. Esimerkiksi. Hypoteettisesti kun ajatellaan.

Koska minulla on nyt vähän tylsää, päätän haastaa Nuun, Panun, Kesiksen ja Kaikkoskan seuraavaan: Tämän päivän top 3-listaus ja koska on kohteliasta toimia esimerkkinä, tässä omani tänä kauniina kesäaamuna.

  1. Tool (musiikki)
  2. tuleva loma (ajanviete)
  3. Granini Fruit Moment (juomat)

Meinasin listata yhden henkilön ensiksi ja laittaa harrastuskategoriaan mutta en jaksa jatkuvasti länkyttää samoista asioista. Enpä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti