keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

ROTG pt1 DEMO

Eeppistä keskiviikkoa. Kesälomaviikkoni on tähän mennessä pitänyt sisällään silkkaa tyhjyyttä. En ole tehnyt mitään muuta kuin katsellut livekeikkoja intttternetistä ja pari leffaa vuokrannut vuokraamosta. Tänään on onneksi luvassa pussikaljoittelua Suomenlinnassa ja myöhemmin livekeikan katsomista ihan omilla silmillä. Toisen silmät laitan taskussani olevaan pieneen lasiseen säiliöön. Siellä lilluvat etikassa ja maustuvat. Nautitaan Chiantin kanssa krapula-aamuna.

Koska minulla ei ole nyt mitään kerrottavaa, tulkoon tämä jo vahvaksi perinteeksi muodostunut nurkkaus nyt.

Mieron ”mielenkiintoiset” nettilinkit

Tervetuloa! Sähköisen tiedonsiirron valtakunnasta esittelee teille pari huomionarvoista juttua taasen nöyrin palvelijanne ja herranne.

Ensimmäisenä luvassa on musiikkia rakastaville mahtava sivusto. Tämän sivuston avulla olin eilen Mike Pattonin, Danko Jonesin, Isiksen ja Texturesin keikoilla. Suosittelen erittäin lämpimästi. Ja sieltä löytyy myös sitä konemusiikkia. Kannattaa katsoa ainakin Dankon keikka ja sieltä erityisesti biisi nimeltä Mountain.

Toisena linkkinä onkin kyseessä musiikkia. Ylläripylläri. Teknisesti hivenen haasteellista musisointia Sikth-vainaan ja Meshuggahin hengessä ja niiden sekaan kun on vielä annosteltu sormisuolaotteella manga-kulttuurin mukanaan tuomaa musiikillista iloittelua ja melodiaa, on kattaus valmis ja ei muuta kuin syömään.

Näiden tahtiin sitten vain hilselinko käyntiin. Mierolainen nyt valmistautuu tulevan viikonlopun festarityöskentelyyn ja –rakentamiseen huomenna darrassa.

4 kommenttia:

 1. mmm... aika maukas mielikuva silmäsäilykkeistä mieheltä, jota ajatuskin piilareiden paikalleenlaittamisesta etoo ;)

  hahah, ja ME ollaan aivopesty sut kuuntelemaan dankoa, ME! *mad laughter*

  VastaaPoista
 2. Oon sitten käynyt kännissä koneella näköjään.

  VastaaPoista
 3. :D jätkä tekee minkit! seuraavaksi kai bloggaat humalassa.

  VastaaPoista