perjantai 11. heinäkuuta 2008

Hyvää internetiä!

Kuumeisesta elimistöstä terve! Ollessani nyt kolmatta päivää kuumeessa ja tylsistyttyäni aivan täysin, ajattelin keksiä tähän blogiin uuden kivan jutun. Ennen kuin siihen päästään käsiksi, voin valaista kuinka tylsää minulla on ollut.

Toissapäivänä lähdin töistä kesken päivän sairastamaan. Koska en ollut varma tulevan sairastamisen laajuudesta, jäin työpaikkakunnalle varmuuden vuoksi. Oleskelin siis äitini residenssissä hyvien ruokalajien ja internetittömän maailman parissa. Eilen minulla oli jo niin tylsää, että aloin katsoa Vaaleanpunainen pantteri-elokuvia. Kaksi ensimmäistä olivat heikkoja ja Blake Edvardsin ja Peter Sellersin kehittämä Jacques Clouseau vielä alkumetreillään. Ensimmäisen elokuvan kategorialuokitukseksi (draama, komedia, erotiikka…) sanoisin mitäänsanomaton. Vasta oikeastaan kolmannessa elokuvassa alkoi Clouseau olla se hassusti englantia puhuva, kaatuilua ja tavaroiden hajoamista aiheuttava hahmo jota silloin pikkupoikana 1300-luvun Pariisissa katsoin silmät pyöreinä. Televisiosta. Meillä aatelisilla oli telkkari jo silloin. Olepas nyt puuttumatta asioihin sen enempää.

Tänään käväisin töissä viikkopalaverin verran ja sen jälkeen tulin kotiini sairastamaan. Koska sairaalla ihmisellä ei ole oikein mitään tekemistä (en jaksanut edes tehdä ruokaa vaan hain kulman takaa kebabin. Matkalla näin myös erään ilmeisesti tutun ihmisen, en muista millään nimeänsä mutta sehän ei haittaa kuulumisten vaihtamista), olen luuhannut internetissä aika runsaasti.

Täten nyt sitten avaan tänne ruikutusblogiini uuden osion. En lupaa sen olevan joka perjantainen juttu mutta yritän joka viikko muistaa tämän osa-alueen. Tämän pidempää pohjustusta tekemättä, kivijalkaa muuraamatta, vesieristeitä pistämättä, hyvät naiset ja pahat miehet, Sir Miero hyvää hyvyyttään antaa teille:

Mieron "mielenkiintoiset" nettilinkit

Tervetuloa tälle ihan uudelle palstalle! Tänään linkityksessä on ehkäpä enemmän miespuolisia lukijoita kiinnostava asia (ei, ei ole tissit, tällä kertaa ainakaan) eli vanhat videopelit. Niiden arviointeja internetiin tekee hassunhauska Angry Video Game Nerd.

Ja jotta naispuoliset ihailijani eivät jäisi täysin ilman huomiota, keksin tähän nyt jonkun naislinkin. Hmm… hmm… hmm… tuota… eeeh… siis kyllähän… no kylläpäs tämä nyt… okei. Kivoja kuvia.

Että ”AAAWWWW!” nyt vaan tosi paljon.

Tämän myötä Mierolainen kuittaa itsensä ulos ja toivottaa hyvää jatkoa juuri Sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti