maanantai 14. heinäkuuta 2008

Fool For Love (on muuten suhteellisen paska biisi)

Eeppistä maanantaita. Viikonloppu oli ja meni, allekirjoittaneella kipeänä ja töissä, suurimmalla osalla kansaa viimeisiä lomaoluita juodessa. Työpaikkani syntymäpäivät olivat sunnuntaina ja ovet olivat avoimet eikä sisäänpääsymaksua kannettu. Tämän tiedostaen juhlin lauantaina hyvin maltillisesti ja saatoin vähän nähdä juhannusvaimoakin. Ehkä.

Sunnuntaina sitten oli itse juhlapäivä ja kansaa tulvi ovista ja ikkunoista ryystämään ilmaista kahvia ja katsomaan näyttelyä. Vanhukset imee persettä. Ne niinku rynnii mestoille yli puol tuntii ennen alkua ja melkein itkuu vääntäen kysyy: ”Mistä sitä kahvia saa?” Sit ne tinkii ihan ihmejuttuja, olis nyt vittu tyytyväisii ku saa tulla ilmasiks öögailee meiän mestoi. Koita siinä nyt sit olla ku hangon keksi ku samalla mielessäs puukotat sitä kysyjää suoraan naamaan jollain ruosteisella ja tylsällä veitsellä.

Työpäivän jälkeen päätin lähteä kesälomalle ja tulin kotiini. Kävin luonnollisesti ostamassa kaljaa kotimatkalla ja syötyäni nopeasti mikropizzan (täyssynteettinen Saarioinen, tietenkin), aloin juoda oluita ja päätimme vanhan luokkatoverin kanssa tavata. Olimme edellisen kerran nähneet seitsemän vuotta aiemmin. Käykö sinulla muuten koskaan niin, että tiedät jo ennen kohtaamista tulevien tapahtumien kulun ja luonteen etukäteen? Minullepa kävi taas.

Hivenen jännittyneenä tapasimme Kampin metroasemalla ja lähdimme pussikaljoittelemaan Ruttopuistoon. Näimme Ruttiksessa mm. The 69 Eyesin kitaristin Bazien ja Hybrid Childrenin Jassen kaljoittelemassa. Emme menneet heidän seuraansa. Olisivat tosin varmasti hivenen ihmetelleet jos olisimme siihen tunkeneet. Kun olimme juoneet muutamat juomat, menimme aina yhtä mukavaan Looseen ja olimme siellä käsittääkseni miltei tappiin saakka. Tulimme sitten vielä tänne bunkkeriini ja olimme täällä yli puoleen päivään saakka.

Aamupalaksi katsoimme stand-upia ja jälleen kerran jouduin toteamaan Sean Rousen olevan ehkäpä yksi kaikkein kovimmista. Luokkatoveri lähti kotiin ja minä jäin kotiin. Koti on ihmiselle koti. Olen syönyt pakastepizzaa ja juonut kolajuomia. Kolasta tulikin mieleen pari hyvät uutisoinnit. Olen parjannut tässä blogin irvikuvassa rap- ja reggaemusiikkia. Nyt on aika sitten kahden linkin avulla ottaa erityisen hellään syleilyyn vielä yksi musiikkimaailman vitsaus.

Tästä saat.

Ja tästä.

Noin. Eipä minulla sitten olekaan tässä mitään muuta asiaa. Harkitsen tämän allekirjoittamista. Nuunikselle terveisiä täältä Etelä-Suomesta. Ja oikeastaan samalla rahalla kaikille naisille terveisiä, Miero on nyt lomalla joten tissit esiin.

13 kommenttia:

  1. terkkuja takaisin täältä etelä-suomesta!

    sä viihtyisit mariahcarey-maailmassa, koska siellä ei olisi portaita ja kaikilla vaan jotkut hämmentävän pienet nutut taikka koltut, eli käytännössä kaikki olisi pelkkää tissiä.

    VastaaPoista
  2. otsikko (ettei kukaan vaan luule että mä kuuntelen tällasta)

    :)

    miero senkin petkuli, tapailet salaa juhannusvaimoa etkä pidä meitä ajan tasalla!

    erikoiskultatähti tosta yhden kappaleen hienosta teiniangsti-imitaatiosta, tavoitit mielestäni oivan lystikkäästi sen kaikki olennaiset piirteet! *tähti tähän*

    hih ja tää sanavahvistus on... en tiedä mikä paitsi hassu: ypekku

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti! Mulla oli kyllä oikeasti vähän angsti päällä kun ne kiittämättömät mummut tuli paikalle tarkoituksenaan ottaa kaikki ilmainen mukaansa.

    Emmä oo sitä juhannusvaimoa tapaillut, saatoin työn jälkeen vähän rupatella kanssaan idyllisessä puistomaisessa ympäristössä. Ehkä.

    :)

    VastaaPoista
  4. Koska tämä ansa oli selkeästi minulle viritetty, päätin langeta:)

    http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_maakunta/poliisilla_vilkkain_ilosaarirockviikonloppu_vuosiin_4471576.html

    Konemetsän rikostulos huumeita lukuun ottamatta taas on pyöreä nolla.

    Itse hengaan ehdottomasti mieluummin ihmisten seassa, joilla on kannabista omaan käyttöön (Konemetsässä kun on paljastunut vain käyttörikoksia) kuin tyyppien, jotka vetävät turpaan ja pöllivät kamat.

    Tuskaa en morkkaa minäkään, mutta tästä nyt on puhuttu aiemminkin: hevarithan on niitä ex-nörttejä, jotka ei ole eläessään tehneet pahaa kenellekään, ne vaan on siistiä kansaa ja esimerkillisen kilttjä. Se on toinen niistä festareista, joissa Suomessa uskaltaa kävellä yksin mihin aikaan yöstä tahansa.

    Oli pakko tulla puolustumaan, kun mulla oli vuoden paras viikonloppu tuolla Konemetsässä, ja nyt kaikki vaan kauhistelee että ei siellä muuta tehty kuin huumeita vedetty...tosin äiti onneksi puolusti, että Hesarissa oli kerrottu, että on rauhallinen festari ja paikat jäävät esimerkillisen siisteiksi:)

    Tälle tosin repesin minäkin:

    http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/95586.shtml

    Hyvää kesää muuten sullekin Mierolainen, ja erinomaista Zigettiä!

    VastaaPoista
  5. http://tinyurl.com/5zeshx

    Ja tuossa äskeinen linkki pienempänä, en tiedä, miksen opi etteivät nuo urlit mahdu tänne...

    VastaaPoista
  6. Mä en oo koskaan ollut Ilosaaressa, 10 Provinssia on tullut nähtyä ja kertaalleen on lähtenyt omaisuutta siellä muiden matkaan. Olisi kyllä ehkä useamminkin saattanut mutta tavarat ovat useimmiten olleet autossa.

    Mun mielestä on helvetin typerää, että festareilla käy tota jengiä joka ei tule viettämään hyvää aikaa vaan osa tulee ihan vaan että saa vedellä muita pataan taikka sitten nyysimään kamoja. Silloin aikanaan kun mulla lähti lompakko ja puhelin, oli leirintäalueen portilla pysäytetty pakettiauto ja siellä oli kymmeniä reppuja. Ihan pro-meininkiä siis.

    Ei toi muuten ollut sua varten viritetty veto mutta olipahan kiva kun tulit kuolleista kommentoimaan. Ja kiitos, pyritään pitämään hyvää aikaa Unkarin eksoottisissa oloissa noin kuukauden kuluttua.

    VastaaPoista
  7. Ai niin siis se oli tosiaan elokuussa, kuten huomaat, olen vielä AIVAN SEKAISIN tuosta viikonlopusta ja luulin, että se on jo pian:D

    VastaaPoista
  8. Mäkin oon nähnyt monta Provissia juu. Mä tunnen siellä oloni usein uhatuksi enkä uskalla liikkua yksin, mikä taas on mun kohdalla ehdoton onnistuneen festarin kriteeri. En pidä sen mestan viboista lainkaan ja onneksi ne ei viime vuosina ole kiinnittäneet mitään mulle must see-juttujakaan, ettei oo ollut pakko lähteä sinne kärvistelemään. Liikaa viinaa niissä ihmisissä, liian paska asenne ja liikaa turpaanvetohaluja: meidän porukan metroseksuaalit meinaa saada turpaan metrin välein ulkonäön perusteella:D Ei jaksa.

    Unohdin muuten tänä vuonna tequilapullon himaan. Hitto että ketutti. Tuutko muuten Ankkaan?

    VastaaPoista
  9. Musta tuntuu, että mulla jää väliin Ankka. Oishan siellä toki HIM mutta mä tiedän sen pelkän lauantain vievän sitten minimissään 100€ rahaa ja sillä rahalla mä juhlin paljon Unkarissa. Tämän kesän ainoaksi kotimaiseksi festariksi taitaa siis jäädä Tuntuma ensi viikonloppuna.

    Oot muuten ihan oikeassa noista huonoista viboista. Siellä (Provinssissa) on ollut parina viime vuonna huonot fiilikset lähtökohtaisesti, liikaa perussuoma... eiku perusjuntteja per neliökilometri aiheuttaa huonoa ilmaa.

    VastaaPoista
  10. No johan nyt on kökkö. Ja mä taas en suurista suunnitelmista huolimatta pääse Tuntumaan, vaikka kuinka yritin:(

    Mutta sulla on Ziget, et kaikki hyvin. Siitä mä oon kade.

    VastaaPoista
  11. Mikä hiton 100€ minimissään höpönhöpön, mä ja Nuu ainakin vedetään perseet ihan omista pulloista ja vältetään rihkaman ostamista ja kalja-aitausta. Et sä sinne saa satkua uppoomaan!

    VastaaPoista
  12. Szigetin tän vuoden kattaus ei ole läheskään yhtä hyvä kuin viime vuonna. Tänä vuonna varmoja täkyjä ei ole kuin Volbeat, Danko Jones, Carcass, Meshuggah, The Presidents Of The United States Of America (kyllä, juuri se yhtye), FLogging Molly, Sex Pistols, Alamaailman Vasarat ja muutama muu. Paljon siellä on onneksi hyvää ska-settiä sentään.

    Ankassa pelkästään portista käveleminen on se 50€, juomia ei saa kumminkaan sniikattua sisälle, matkat täältä ytimestä jonnekin Vantaalle maksaa varmaan myös oman osuutensa joten se satanen on tosi nopeasti rikki.

    VastaaPoista
  13. No joo jos laskee LIPUT. Koska ne on maksettu jo viime palkasta, mä pidän niitä ilmaisina.

    Me muuten todellakin sniikataan viinat sisään, kuten aina ennenkin. Meillä on takuuvarma kaava, jos haluat vinkkejä ammattilaisilta, voit soittaa palvelunumeroomme (kalja/minuutti plus ppm).

    Voi nyyhke, arvokortilla maksaa kolme kaksikymmentäkolme Vantaalle per suunta.

    En allekirjoita satasen rikkoutumista, mutta jos et halua pitää hauskaa, en sua siihen pakota;)

    Tarkemmin katsottuani toi Szigetin lainappi näyttää itse asiassa enemmän siltä, että sieltä voisi bongata jotain uutta pientä kuin vältsisti nähdä mitään mahtavaa isoa. Enemmän menis ehkä fiilistelyfestariksi. Noi presidentit vois käydä katsomassa, MGMT, Flogging Molly ja kännissä Alanis Morissette ja Jamiroquai, ja Meshuggah, joo. Konemusapuolelta toi Justice ois pakko nähä, ja John Digweed ja Carl Cox (kuudennetta sataa kertaa...). Oi, ja Roisin Murphy!

    Roskildenkaan lista ei tänä vuonna ollu musta mikään älytön. (Tarkastaa.) Eiku voi vittu, ei ois pitänyt kattoo, nyt itkettää.

    Nyt mä lähden dokaamaan. Dokasin jo eilenkin. Tosi semmonen olo että alkoholi on liuottanu aivot ja niistä osa ehti valua ulos korvasta. Jo siis valmiiksi.

    VastaaPoista