lauantai 20. syyskuuta 2008

Too drunk to fuck.

Viimeisen viikonlopun vahtivuoron ääreltä Jumalan terve! Minulla ei ole mitään varsinaista asiaa mutta kunhan nyt jotain kirjoittelen kuoloa odotellessa. Toissailtana olin äitimuorin maittavien patojen tykönä ja illalla sain tekstiviestin jossa ilmoitettiin roudaamisen alkavan perjantaina klo. 16.00. Siis samaan aikaan kun pääsen töistä.

Sain myös tekstarin Pianistilta, pyysi kanssaan Ateneumiin sunnuntaina. Jouduin ikäväkseni kieltäytymään aikataulullisista syistä johtuen. Jäätävä alku on sittenkin ehkä kääntymässä parempaan suuntaan. Liirum laarum… ilmoja pidellyt… on se tuo oikeistohallitus aivan perseestä… jaa jaa…

Eilen sitten päästyäni töistä kiirehdin suoraan entiseen kantapaikkaani ja onneksi PA oli roudattu ja kasattu jo. Pääsin suoraan kasaamaan valokalustoa ja puolen vuoden tauon jälkeen homma tuntui alkuun hivenen tahmealle. Varsinaiset jännityshetket tulivat eteen siinä vaiheessa kun huomasin paikalla olevan myös liikkuvia. En ole koskaan aikaisemmin ollut niiden kanssa tekemisissä.

Kun kaikki oli saatu kasattua ja piuhoitettua, oli kello jo jotain 19.30 joten ei muuta kuin opettelemaan liikkuvien käyttöä ja tiskiä ohjelmoimaan. Tässä vaiheessa toivoin kovasti, että olisi ollut muutama tunti enemmän aikaa, olisin nimittäin loihtinut huomattavasti hienommat valot kuin mitä nyt tuli tehdyksi.

Ne pari teistä jotka ovat nauttineet alkoholia kanssani tietävät, että minulla ei ole mikään järin suuri rakko. Muutaman oluen jälkeen elämäni on yhtä vessavisiittiä aina nukkumaanmenoon saakka. Niinpä eilen muutaman oluen otettuani yhtye, kutsuttakoon sitä nyt nimellä Amorjens, meni lauteille ja aloitti loistavan keikkansa. Setti kesti vaatimattomat tunnin ja neljäkymmentä minuuttia. Muutaman viimeisen biisin aikana hytkyin tiskin takana ja voin todella sanoa, etten pelkästään musiikin takia.

Keikan jälkeen (pieni hengähdystauko mukaan lukien) alkoi purku ja joskus puolen kolmen jälkeen yöllä pääsin lähtemään pois. Nyt sitten todellakin väsyttää istua täällä töissä. Kokemus oli kumminkin hyvä ja opettavainen, väkeä runsaasti katsomassa keikkaa ja kaikin puolin oli hyvä fiilis.

Tänään on luvassa tylsä ilta, monessa paikassa olisi hyviä keikkoja tarjolla mutta minä homehdun ja mätänen eräiden sukulaisten seurassa.

Koko tämän merkinnän ainoa tarkoitus oli saada otsikoida kuten Nuunis ja Kesäminkki. Kesis oli selkeästi oman merkintänsä nimen muokannut Dead Kennedysin biisiä mukaillen joten minä otsikoin sitten sen biisin nimellä.

Eipä tässä nyt sitten muuta.

Työpaikalla 20.9. 2008

Miero Laine

1 kommentti:

  1. minä en tiedä mikä on gargoyle.

    mutta tiesin, ettei m. laine jätä tilaisuutta käyttämättä ja meitä kylmäksi! kiitos otsikosta! *pus*

    VastaaPoista