sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Kaks mummoo meni mustikkaan.

Huumori, tuo äärimmäisen pieni mutta tärkeä asia joka erottaa ihmisen muista (peto)eläimistä. Pidän kovasti brittiläisestä tavasta esittää komiikkaa, siitä vapaudesta antaa katsojalle mahdollisuus itse oivaltaa esitettävän asian hauskuus. Pidän myös stand up-komiikasta, tarkemmin ottaen oikeastaan vielä sellaisesta epäsovinnaisesta. Ehkä saan silloin luvallisesti nauraa asioille jotka naurattavat minua ihan muutenkin? Haenko ryhmätukea siis? En osaa sanoa.

Tilannekomiikka naurattaa myöskin aivan uskomattoman paljon, vaikka olen kykenemätön välillä lukemaan tilanteita. *uuden oluen hakemisesta ja avaamisesta kuuluva ääni* On mukavaa joskus kun sama pieni hyvin lähellä normaalia arkipäiväistä asiaa oleva asia saa pienen nyrjähdyksen ja aiheuttaa samanmielisissä ihmisissä spontaanin reaktion. Räjähtämisen. Nauruun sellaisen.

Koko tämä pieni nousuhumalassa oleva pohjustus on paikallaan lähinnä siksi, että aion laittaa linkin jolle nauroin monta kuukautta sitten ja nauroin tänään taas kun siihen törmäsin. Yhtyetoiminnassa oma pieni huvittelu on paikallaan ja inside-huumori kukoistaa voimakkaasti. Ei tämä asia varmasti normaalisti naurattaisi mutta osaan suhtautua ja omaksua tilanteen. Keikkabussissa hauskanpito on äärimmäisen tärkeätä.

Joten tässä siis linkki, minä jatkan oluen nauttimista energisen aktivistipunkin soidessa kotistereoissa ja aion suunnata katsomaan musiikillista hauskanpitoa nimeltä Hemma Beast. Tämäkin huumorin tyylilaji on kovin lähellä sydäntäni.

3 kommenttia:

 1. mua taas tänään oikein masensi, ettei mua vaan yhtään osaa naurattaa pikku-britannia. sitä seuraavaa en ees jaksanu koittaa katsoa.

  tilanteet mua naurattaa kyllä kovin, toi linkki taasen ei ainakaan vielä.

  VastaaPoista
 2. Mä en tiennyt, että Pikku-Britannia on alkanut uusintoina! Vähänkö oli mukava yllätys!!!

  Nauroin kovasti ja koetin samalla pitää aamupalaksi syömääni makkarakastiketta ja perunamuussia poskien sisäpuolella. Voi sua parkaa kun et ole löytänyt sitä neroutta vielä.

  Mä päätin nyt tämän huumorierikoisnumeron kunniaksi tagittaa. Ehkä otan sen pysyvään käyttöön.

  VastaaPoista