sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Levyraati

Kaitpa se nyt on tämäkin humpuukihomma tehtävä. Uusia biisilöydöksiä siis listataan viiden kappaleen verran:

Volbeat – Mary Ann’s Place

Olisin halunnut linkittää biisin, joka on mielestäni uuden levyn ehdotonta kärkikastia. Kyseistä biisiä ei kuitenkaan löytynyt nopealla googlettamisella esim. Youtubesta. Biisi itsessään on erittäin nerokkaasti tuotettu, akkarit säkeistön taustalla tuovat sopivaa helinää ja stemmat ovat hyvät. Naislaulusta plussaa. Osta siis levy ja totea itse.

Tässä vaiheessa jo tulee esiin se ikävä fakta, että olen ostanut liian vähän levyjä lähiaikoina. Niinpä nyt nostankin esille vain mielestäni loistavia biisejä joita en ole vähään aikaan kauheasti hehkutellut:

Candiria – Remove Yourself

Loistava yhtye jonka musiikillinen ilmaisu vaatii kuulijaltaan aika paljon. Hyvin palkitsevaa sen jälkeen kun olette tulleet tutuiksi. Kyseisen yhtyeen suosikkini on oikeastaan nimihirviö Constant Velocity Is As Natural As Being At Rest mutta ”yllättäen” kyseistä biisiä ei löydy videona.

Ghost Brigade – Rails At The River

Suomesta ponnistetaan ja muistaakseni bändin jäseniä on myös Swallow The Sunin rivistössä. Kaunista kerta kaikkiaan.

Luciano Pavarotti – Nessun Dorma

Mielestäni maailman paras yksittäinen laulusuoritus. Katsokaa kuinka kepeästi mies laulaa, ilmekään ei värähdä oikeastaan. Täydellistä. Tämän kun olisi saanut todistaa omin silmin.

Isis – Grinning Mouths

Tästä levystä (Panopticon) ja biisistä ei voi saada yliannostusta. Valtavaa nerokkuutta ja nostattamista. Ikävä kyllä vain live-versio tarjolla.

Tämä hommahan vasta alkoi päästä kunnolla käyntiin. Ensi kerralla sitten muita bändejä ja biisejä. Täältä tähän.

Ja niin, tämä on kahdessadas merkintä (mieti!) ja seuraava tulee sitten vasta kun on asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti