lauantai 6. syyskuuta 2008

Jaajaa.

Hei paljon. Paljon on vettä virrannut jossain joessa sen jälkeen kun jotain on tapahtunut jollain paikkakunnalla. En tiedä siitä enempää joten ei takerruta pieniin sivuseikkoihin.

Kolmena edellisenä iltana olen nauttinut alkoholia erilaisissa seuroissa. Ensimmäinen ilta tapahtui vähän vahingossa, Loosessa. Kivaa oli ja seura parasta mahdollista. Kiitos. Toinen ilta tapahtui vähän vahingossa, S&A- messujen loppuessa tulleen jatkojuhlakutsun takia Apollossa, ilmaisen alkoholin kanssa. Punaiset valot pyyhkivät yleisöä hitaasti ja osuessa kohdalle oloni oli prostituoitunut.

Kolmas ilta tapahtui hyvin tietoisesti ja ilmaisen alkoholin kanssa, työpaikan sidosporukan tarjotessa eräissä saunatiloissa kosolti juomia. Sidosporukka oli lähtenyt aamulla jonkun uuden korjaamohallin (tms. tekosyy dokaamiselle) avajaisiin Tampereen lähistölle. Alkuillasta kun menin parin kollegan kanssa saunatiloille, olivat raavaat miehet hyvin, HYVIN humalaisia. Soperruksesta oli vaikeata saada selvää joten oli pakko koettaa mahdollisimman nopeasti saada itsensä vastaanottavaisempaan taajuuteen. Kylmä tölkkiolut on äärimmäisen maukas juoma, tämä on todettu.

Kun aloin ymmärtää jotakin tuosta siansaksasta jota he hönkäilivät toistensa ja itseni päälle, alkoivat reissun pienet detaljit seljetä. Oli ammuttu haulikoilla, ajettu vessanpöntöillä kilpaa, koetettu ostaa jotakin esittelijänaista firman piikkiin hintana 25€/kg. Kaikenlaista.

Lähdin alkuyöstä pois ja nyt olen töissä, vailla krapulaa ja suhteellisen järjissäni. En tiedä millainen aivovaurio jatkuvasta raipiskelusta on tullut mutta eilen huomasin jonkun kotimaisen yhtyeen, ehkä Stellan, olevan sittenkin semisti ok.

Ja niin, muistatko kuinka edellisessä merkinnässä raotin treffien mahdollisuutta? Osaatko jo arvata onko niitä tulossa? Heh heh, aivan oikein. Ei ole.

Ja vielä toinen lyhyt paririvinen asia. Ensimmäinen ulotus kohti muita töitä tuotti tulosta joten Laineen Miero menee ensi viikolla työhaastatteluun. Sommittelen jo päässäni irtisanomisilmoitusta.

3 kommenttia:

 1. mullakin on kai joku vika, koska kaikki prostituoitu-kantaiset sanat mun on pakko tavuttaa liikuttaen huuliani aina, kun sellaisen nään. sun adjektiivimuotoinen oli hieno.

  niin ja kiitos itsellenne myös :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin ajautua mielenvikaisuuteen kun kirjoitin sitä sanaa. Ja todellakin, tavutin huulia liikuttaen, tahdin ollessa hidas eli ammattisanastossa Lento.

  VastaaPoista
 3. ojjoj, onnea tuosta lopussa mainitusta! taisi sen eräänkin paperin laadinta silloin eräskin päivä kannattaa.
  treffit sen sijaan... mmmääh, miksei. se onneton ei tiedä mitä on menettämässä.

  VastaaPoista