keskiviikko 3. syyskuuta 2008

4K-kerho

Hei vain. Elämä kulkee raiteillaan kuin hivenen vanha höyryveturi ruosteisilla kiskoillaan, kirskahdellen mutta silti määränpäätään kohden. Alkuviikosta ei ole tapahtunut mitään erikoista oikeastaan, töissä on ahdistanut yhä paheneva informaation ja informoinnin puute ja ensimmäinen askel kohti uuden työpaikan hankkimista on otettu.

Kouluhommat etenevät myöskin osallaan, en edelleenkään oikein ymmärrä mitä minun pitää siellä tehdä mutta se ei ehkä haittaa. Tulityökoulutuksessa tuli istuttua maanantai ja kurssin priimuksena sieltä lähdin, kokeesta täydet pisteet plakkariin. Että jee, meitsi.

Mitäs sitten vielä? Ei ole oikein mitään kerrottavaa. Huomenna on messupäivä ja toivottavasti päivä on oleva hyvä ja riemukas. Ylihuomenna on työpaikan strategiapäivä ja tänään pitäisi tutustua ensi vuoden toimintasuunnitelmaan. Kiinnostaa kuin kilo pastellivärejä. Ylihuomenna on myöskin työpaikan toisen puoliskon kesänlopetussessioiden ensimmäinen osuus. Oliko nyt tarpeeksi epäselvästi sanottu? Kyseessä on siis saunailta-tyylinen ratkaisu ja siellä on myös lempijuomaani tarjolla. Ilmaista alkoholia, that is.

Viikonloppu menee töissä, lauantaina todennäköisesti vähän heikommassa hapessa kuin sunnuntaina.

Ihan oikeasti, ei minulla ole nyt mitään raportoitavaa eikä hauskoja lauseita kirjoitettavaksi. Blogin taso on muutenkin tippunut alkuajoista äärimmäisen huonoksi. Taitaa olla tauon paikka piakkoin. Mitä ikinä tapahtui raivoisalle merkintätulvalle? Samaa voisi kysyä Nuulta ja Kesikseltä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin,

Miero Laine. :D


Post Scriptum: Ai niin. Voi olla, että minulla on peräti treffit tässä lähiaikoina. Jos vaikka olisi tyrimättä ja koettaisi olla mielenkiintoinen ja hauskaa seuraa. Ehkä. Neljä tonniakin on mennyt laskurissa rikki, kiitos kaikki.

Post Scriptum osa kaksi: Tulitko Panu mua vastaan eilen Kampissa?

4 kommenttia:

 1. parahin laineen miero,


  hörähdin ääneen viralliselle nimellenne. (lisäksi yritin postata tämän kommentin jo kerran, mutta se näköjään katosi jonnekin, joten referoin edellisen sisältöä parhaani mukaan.)

  mikähän mahtoi olla allekirjoittaneeseen osoittavan piikin ns. pointti? nimim. merkintä päivässä pitää lukijat loitolla.

  jee, teitsi! eikö olekin syvästi tyydyttävää sanoa noin? sanotaan se kaikki yhdessä: kyllä on.

  ja TREFFIT, älyfantsuu!!! saat sitten antaa seikkaperäisen selostuksen tapahtumien kulusta, ymmärrätkö?

  jee, myös meitsi!

  VastaaPoista
 2. Sä oot nyt petrannut selkeästi merkinnöissä. Muistatko joskus tammi- helmikuussa kun merkattiin niin perkeleesti? Aika heikoksi on mennyt sen jälkeen.

  Itsekriittisyys nostaa päätään kovasti.

  Jotain piti vielä sanoa. En muista.

  Ei ne treffit ole todellakaan kirkossa kuulutetut, hypoteettinen juttu lähinnä.

  VastaaPoista
 3. Mun blogin tason on myös laskenut, mutta uskon vakaasti siihen, etten enää dokaile ja sekoile, jotka ovat tietenkin aina "todella hauskoja juttuja"...

  VastaaPoista
 4. Olin se minä.

  Mä en näköjään bloggaa enää ollenkaan, mutta sen sijaan kirjoitan "työkseni" (harjoittelukseni) kaikkea roinaa eräälle toiselle sivustolle kahdeksan tuntia päivässä, joten annettakoon se anteeksi.

  Jahka saan taas elämän (=koulu loppuu), alan bloggaamaan..

  VastaaPoista