maanantai 26. marraskuuta 2007

Pikakelausta: 4. p-kirjaimella alkava otsikko.

Uusi viikko, uudet kujeet. Hyvää maanantaita siis sinulle siellä. Minä täällä juon kahviani, kuuntelen kuinka Mike Skinner kertoo tarinoitaan rytmimusiikin tahtiin ja olen väsynyt. Viime yön uni oli katkonaista, joka oli kyllä täysin odotettavissakin. Viikonloppu meni loppujen lopuksi ihan kivasti vaikka olinkin ahdistunut ajoittain. Lauantaina tuli tyköni pari ystävää, samat ystävät jotka jakelivat perjantaina minulle kohteliaisuuksia. Nautimme virvokkeita ja kuuntelimme musiikkia. Menimme ravintolaan. Lisää tuttuja. Peruskuvioita. Pizza mukaan ja kotiin loppujen lopuksi.

Eilen sitten oli vuorossa sohvalla makaamisen ja brittikomiikan lisäksi tavaksi tullut visiitti kaveripariskunnan luo. Erittäin hyvää kasvisruokaa jälleen kerran ja kolme tuntia Rose Rediä. Kyseinen minisarja ei sittenkään ollut kovin hyvä. Toteutus oli ”ihan ok”, jos ymmärrät. Olisin varmasti nauttinut kirjasta enemmän. Mutta, yhtä kaikki, yhteisolo tuolla porukalla on varmastikin se paljon tärkeämpi asia kuin tv-elokuvan seuraaminen. Näimmehän me toki myös itse kirjailija Kingin pienessä roolissa, siitä pientä plussaa.

Tänään on vapaapäivä ja en ole ajatellut tälle päivälle oikein muita tehtäviä kuin kodinhoidollisia perustehtäviä, ruoka-aineiden hakemista kaupasta ja muuta sen sellaista ”pikku hauskaa”. Koitan toki ehkä olla myös hyvä ihminen mutta katsellaan sitä sitten. Harmittelen ainakin kyllä kantapäitäni. Näen varmasti myös valveunia ja koitan tekstittää erään asian. Olo ei vain ole kovinkaan sellaista sortimenttia että olisin tänään verbaalisesti edes etäisesti kyvykäs laittamaan kirjaimia oikeaan järjestykseen. Hyvää päivää sinulle. Ole ihmisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti